maandag 30 juni 2014

Druk, Druk, Druk!

Zo schreef ik dat in terug was met bloggen maar alweer een dag daarna geen nieuwe artikelen op Miszbloggie. Het waren even twee hele drukke weken. Op mijn werk zaten we midden in een verbouwing zo heb ik vorige week 48 uur gedraaid en heb ik nu lekker een dagje vrij. Ik mis het bloggen echt wel en heb ook vol op ideeën voor nieuwe artikelen en hoop het weer op te kunnen pakken. Vrijdagochtend vertrek ik richting België samen met Jasper en mijn schoonfamilie voor een weekje vakantie. Ik wil dat er tijdens mijn vakantie ook gewoon artikels online komen dus ik moet even kijken hoe ik dit ga doen. Zelfs mijn computer is nu weer volop aan het updaten want die is ook twee weken uit geweest haha. Ik ga nu direct een aantal artikelen uittypen en probeer 1 a 2 artikelen per dag online te posten.

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.