maandag 9 juni 2014

Duvel mini: Groots bier, kleine flesOp vrijdag 21 maart 2014 heeft Duvel de Duvel mini op de markt gebracht. Dit kleine biertje heeft de exacte authentieke smaak als het grotere Duvel flesje. Duvel mini is een grote toevoeging aan het assortiment van deze familiale, Belgische speciaalbier brouwerij. De Duvel mini bevat 18cl heerlijk Duvelbier. Ben je een liefhebber van karakteristieke smaken, die kwaliteit verkiest boven kwantiteit dan is dit een perfect biertje voor jou!

_________________________________________________________________

De authentieke smaak van Duvel bier is het resultaat van het brouwen met twee hopsoorten Saaz-Saaz en Styrian Golding. De Saaz-Saaz heeft een traditioneel hop aroma met een zachte bittere ondertoon. De Styrian Golding  heeft een meer onderscheidende, subtiele smaak. De kwaliteit komt er dank zij een brouwproces van maar liefst 90 dagen. Een lange hergistings- en rijpingsperiode levert een sprankelend, wel gebalanceerd bier op dat wereldwijd erkenning geniet als de referentie binnen blond hergist speciaalbier.


Duvel heeft een opvallende en karaktervolle fles die goed te herkennen is in de supermarkt schappen. Je vind vanaf nu ook naast de grote flessen Duvel ook de Duvel mini met hetzelfde design zodat er geen verwarring ontstaat. De Duvel mini is exact met hetzelfde brouwproces en alcoholpercentage  van 8.5% gebrouwd net als de reguliere Duvel. Dus een klein genietmoment zonder een Duvel bestaat niet meer omdat we vanaf nu de Duvel mini kunnen drinken met vrienden en familie.

Duvel probeert met de mini nieuw consumenten te verleiden om toch eens een Duvel te proberen. Je kunt de Duvel mini kopen in de supermarkt en betere horecagelegenheden. In de supermarkten zal het vaak wel net even iets langer duren voordat je hem overal kan krijgen maar dat is vaak met een nieuw product. Bij de Albert Heijn XL of Jumbo slaag je vaak het snelst.

* Wil je een mooi mini Duvel glas ga dan even langs de webshop van www.duvel.comBron: www.duvel.com 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.