maandag 16 juni 2014

Hello i'm back!

Goedemorgen,

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben was het weer even een tijdje erg stil op mijn blog. Ik had namelijk even helemaal geen behoefte om achter de computer te kruipen en te bloggen. Momenteel werk ik namelijk 36 uur per week en néé ik klaag niet want ben blij dat ik zoveel kan werken. Ik dacht zelfs eraan om te gaan stoppen met bloggen want de enthousiasme was even helemaal weg. Tot dit weekend ik begon het wel weer te missen en kwam zulke leuke dingen tegen waar ik over kon schrijven. Vandaar ik ben er weer en het liefst zou ik 2 artikels per dag online willen plaatsen maar dit zal niet elke dag lukken. Zodra ik wat uurtjes vrij ben ga ik wat artikels schrijven zodat ik wat werk achter de hand heb voor het geval ik het weer even druk heb. Néé mijn blog is nog niet tijd om te sluiten dus laat de leuke food artikels maar weer voorbij komen met zo nu en dan ook een ander onderwerp zoals lifestyle, beauty of personal life. 

Liefs

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.