donderdag 5 juni 2014

Review: Nieuw! Bar-le-duc FruitwaterWater drinken is voor iedereen goed maar vooral tijdens het afvallen. Een glas kraanwater gaat alleen naar mijn mening op een gegeven moment vervelen en dan wil je toch even een lekker smaakje. Zo kwam ik in de schappen van Albert Heijn twee weken terug Bar-le-duc Fruitwater tegen. Hier was ik erg nieuwsgierig naar waardoor ze gelijk in mijn mandje belanden om uit te proberen. 

_________________________________________________________________

Tegenwoordig proberen we allemaal wel een beetje op te letten dat er zo weinig mogelijk kunstmatige toevoegingen in ons drinken zit. Bar-le-duc is daar goed op ingesprongen en kwam met Bar-le-duc Fruitwater op de markt in maar liefst 3 smaken.

* Bar-le-duc fruitwater Lemon & Mint
* Bar-le-duc fruitwater Orange & Quince
* Bar-le-duc fruitwater Berries & Guarana 


Zelf heb ik de laatste 2 varianten geprobeerd waar Berries & Guarana als favoriet uit de test kwam. Je kunt de Bar-le-duc fruitwater vergelijken met spa rood in combinatie met een fruitsoort. Zelf ben ik geen spa rood liefhebber maar dit was echt totaal even iets anders. Wel een tip hij moet goed koud zijn anders is hij een stuk minder lekkerder. Het is echt een dorstlesser voor de mooie dagen die nog gaan komen. Fris en fruitig de zomer in maar ook heel verantwoord.

Momenteel is er alleen nog maar een handzame 0.5 liter fles te koop maar wie weet als het goed aanslaat zijn er straks ook liter flessen. De Bar-le-duc fruitwater is een licht sprankelende 100% natuurlijke frisdrank die alleen gezoet is met de zoetheid uit fruit. Geniet dus van een heerlijk glas verantwoorde Bar-le-duc fruitwater.

* Te koop bij de Albert Heijn en Plus supermarkt

1 opmerking:

  1. ik heb de berries variant ook geproefd heerlijk! maar ze hebben hem niet in elke ah helaas

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.