maandag 28 juli 2014

High Tea Wonders Zaandam!


Het leek dit jaar wel echt het moederdagcadeau van het jaar te zijn namelijk een High Tea. Mijn zus en ik besloten dit ook aan onze moeder te geven omdat wij dit nog nooit hadden gedaan. Wij zagen het wel zitten de hele middag theeleuten met lekkere hapjes erbij. Inmiddels is het alweer een maand geleden dat we geweest zijn maar het is was zeker een succes!

Wij kozen voor de Wonders omdat deze toch echt wel op één staat qua lunch en diner. Een High Tea zou dus vast ook wel in de smaak vallen toch? Bij binnenkomst stond onze tafel al klaar waarbij de tafel ook al was gedekt. Een leuk glazen theeglas en een bordje in een leuk printje. Hartelijk werden we verwelkomt met een mini smoothie en het was wachten op de thee en al het lekkers.Onze theepot kwam als eerste waar alleen theewater in zit want het smaakje kies je helemaal zelf. Je hebt de keuze uit verschillende smaken van rooibos tot aan groene thee dus voor ieder wel wat wils. Daar kwam de serveerster aan met 3 kleine kommetjes met tomatensoep en mijn moeder als soepliefhebber was hier super blij mee. Je proefde ook duidelijk dat de soep vers gemaakt was en in een mum van tijd was het kommetje leeg. Toen stond de heerlijke etagère voor ons vol met broodjes, taartjes en fruit. Aangezien mijn zus zwanger was kreeg zij wat andere beleg op haar sandwiches. Hieronder een klein overzichtje wat er op de etagère stond:

- Tomatensoep
- Mini smoothie
- Sandwich carpaccio
- Sandwich zalm
- Sandwich kipfilet
- Sandwich oude kaas ( voor de zwangere )
- Sandwich mozzarella ( voor de zwangere )
- Croissants
- Bosvruchtentaartje
- Blueberry muffins
- Chocolade muffins
- Brownie
- Spekkoek
- Scones
- Fruit


Zoals jullie zien er is voor ieder wel wat wils. Van elk broodje waren er twee stuks dus geen geruzie onderling wie welke mag hebben haha. Zelf vond ik de sandwich carpaccio het lekkerste maar dit komt mede omdat ik heel erg van carpaccio houd. Mijn moeder was helemaal weg van de scones en me zus bleef maar proeven van de clotted cream die daarbij zat. We hebben een super gezellige middag gehad en onze buikjes zaten aardig vol na al deze heerlijke hapjes. 

Natuurlijk is een High Tea een luxe dus hangt er een klein prijskaartje aan van € 19,50 per persoon maar daar heb je dan ook wel een uitgebreide High Tea voor. Wil je de High Tea nog iets extra's geef ga dan voor de Deluxe waar je een glas bubbels bij krijgt voor € 23,50. Voor meer informatie kijk even op: Wonders eten en drinken

x Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.