donderdag 31 juli 2014

Movietime #1: Step Up 5 All In


Vorige week vrijdag was het dan eindelijk zover want ik ging samen met mijn zus naar de nieuwste Step up film. Mijn zus en ik houden allebei van dansen en hebben ook jarenlang gedanst. Inmiddels ben ik alweer een jaar gestopt en mijn zus moet helemaal nu ook stoppen vanwege haar zwangerschap. De liefde voor dansen blijft alleen altijd in onze hart en daar horen dansfilms ook bij.

In dit vijfde deel van Step up komen bijna alle dansers terug van voorgaande films want het is weer tijd voor een battle! 

Streetdance Sean Asa verlaat Miami om in Hollywood roem en rijkdom te vinden. Daar eenmaal aangekomen wordt hij geconfronteerd met de minimale kans van slagen in de professionele danswereld. Wanneer echt zijn danscrew, die hij heeft opgericht met de mooie maar koppige Andy West, de finales haalt van een baanbrekende reality danswedstrijd in Las Vegas, krijgt hij alsnog de kans zijn dromen waar te maken. Hiervoor moet hij wel zijn verleden achter zich kunnen laten en doen waar hij het meest van houdt namelijk dansen.


Het is weer een Step up film waar je helemaal voor gaat zitten met je 3D brilletje op. Ja, dit deel is in 3D dus de zandkorrels worden naar je hoofd gesmeten. Elke film in 3D is toch weer afwachten maar op het juiste moment komen de 3D beelden naar voren in Step up. Battle naar Battle zal je voorbij zien gaan en de één nog beter dan de ander. 

Step up 5 duurt maar liefst 112 minuten maar de film is zo voorbij en eigenlijk wil je nog meer zien. The final battle zal iedereen op zijn puntje van zijn stoel laten zitten dus op naar de bioscoop bij jou in de buurt!

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.