woensdag 30 juli 2014

Nieuwtje #1 - Catrice nagellak Herfst/Winter collectie 2014

Ik heb hem een beetje laat online staan maar dat komt natuurlijk omdat ik nu pas echt over ben naar het hoofdonderwerp: Nagels en Nagellak. Er zitten een aantal nagellak kleuren tussen die ik zeker zal gaan aanschaffen zodra ze in de winkels liggen maar nog even een paar dagen geduld want in Augustus zal het zover zijn.

1. Catrice Ultimate Nail Lacquer.


Een reservoir kwastje en Gloss Booster technologie voor een ultiem gel effect. De slimme vezels absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Ultimate Nail Lacquer geeft een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie. Mono en duo chromen en glimmende metallics bieden een passende nagellook voor elke stijl. Nu in negen nieuwe trendkleuren, waaronder pasteltinten in lavendel en roze en bijna-zwart tinten in donker taupe en grijs. De lakken die we kunnen verwachten zijn: Must Have Steeletto, Be My Violetine en Greyday, Greydag

Zelf ben ik helemaal weg van het eerste marine blauwe kleurtje en kan nu al niet wachten om deze te gaan swatchen.

Verkrijgbaar in totaal 32 kleuren van 10 ml. Adviesprijs: € 2,99

2. Catrice Luxury Lacquers Million Brilliance


Luxury Lacquers Million Brilliance hebben een intense glitterglans die bijzondere lichtreflecties op nagels creëren. Het concept verenigt een briljante structuur met een hoge dekking en unieke 3D deeltjes met prachtige effecten. In deze exclusieve collectie vind je onder andere zilver, goud en lavendel - in een stijlvol, premium glazen potje. De lakken die we kunnen verwachten zijn: Blue Skyfall, Let's Get Lost In Vegas en My Big Green Wedding. 

Verkrijgbaar in 8 exclusieve kleuren. Adviesprijs: € 3,59

3. Catrice Ombre Top Coat 


Haar, mode, design - de ombre look is alomtegenwoordig. Met Ombre Top Coat kun je deze trendy stijl nu op de nagels creëren. Breng een pasteltint of lichte kleur nagellak aan en laten deze drogen. Breng vervolgens de nieuwe Ombre Top Coat aan. Na ieder laagje van deze top coat, wordt de kleur nagellak een tint donkerder. Laat de afzonderlijke lagen van de top coat altijd goed drogen voordat je het volgende laagje aanbrengt. Het kleurverloop is vooral zichtbaar wanneer elke nagel ernaast een tint donkerder is: wanneer je begint met de duim in de originele kleur, breng dan een laagje Ombre Top Coat aan op de wijsvinger, twee op de middelvinger en vier op de pink. De top coat droogt zeer snel en het effect is supertrendy. Werkt bijzonder goed met lichtere kleuren nagellak.

Adviesprijs: € 2,99

Vanaf Augustus moeten deze mooie nagellakjes en top coat in de schappen liggen van de Kruidvat filialen in Nederland en België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.