dinsdag 29 juli 2014

OPI Nagellak bij de Big Bazar!


Vorige week stond het dan groot in de reclamefolders: OPI Nagellak bij de Big Bazar. Velen berichten op facebook en twitter dat ze overal uitverkocht waren maar toch wou ik even langs de winkel in Zaandam. Samen met mijn moeder zijn we richting de stad gereden en na veel zoeken helaas géén OPI lakjes. Terwijl ik bij de kassa stond besloot ik de caissière er toch even om te vragen en wat bleek ze hadden alleen maar een geel kleurtje. Ik heb deze toch meegenomen omdat dit een heel ander flesje is dan die ik zelf ken van OPI. De caissière adviseerde ons even langs een groter filiaal in Purmerend te gaan en hier ben ik volop geslaagd. Bovenstaande foto's zijn alle 11 lakjes die ik mee heb genomen waar één van de gewone OPI collectie is die in Nederland te koop is.

Ben jij al bekend met de OPI Nicole collectie? Nou ik was dat nog niet maar wat een leuke flesjes en een fijn kwastje. Deze tweede OPI collectie bestaat uit een kleiner flesje en zijn goedkoper maar helaas nog niet te koop in Nederland. Het borsteltje van de Nicole by OPI collectie word ook wel het "perfect stroke brush" genoemd. Je kunt hier perfect je nagels mee lakken.

Nicole by OPI heeft ook een leuke app voor op je smartphone. Met deze app kun je elke kleur nagellak testen op je nagels. Je ziet een hand die je in je eigen huidskleur kan veranderen en kies hier de nagellak kleur uit die jij mooi vind. Hierdoor weet je gelijk of het bij jou staat of niet. 


Het is dus echt de moeite waard om nog even de Big Bazar te bezoeken en ga dan niet af op de vorm fles die je kent want dat was mijn fout. Je kunt ze vinden in de witte bakken waar normaal gesproken ook hun nagellak van bekende topmerken in zitten zoals L'oréal of Calvin Klein. De kleuren variëren heel erg zo heb ik zelfs een mooie rode kleur uit een kerstcollectie er tussen zitten. Dan nog de prijs 3 voor € 10,- ik heb voor € 30,- 9 mooie nieuwe nagellakjes bij. 

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.