dinsdag 1 juli 2014

Persoonlijke update!


Goedemorgen lieve lezers,

Vandaag even iets heel anders namelijk een persoonlijk artikel over mezelf. Ik ben even gaan terug kijken naar hoe ik begonnen ben met bloggen puur om dingen van mezelf af te schrijven. In die periode was er veel aan de hand en zat ik een klein beetje met mezelf in de knoei. Nu een jaar later gaat het echt een stuk beter met mij. Op mijn werk maak ik flink wat meer uren en heb ik het heel erg naar mijn zin. Leuke collega's, fijne sfeer en veel meer verantwoordelijkheid gekregen voor onder ander de administratie. 

Mijn relatie met Jasper is beter dan ooit. Dit weekend was wel even een slik momentje want we hebben elkaar niet gezien omdat ik het hele weekend werken moest. Wij hebben sinds vorig jaar geen weekend meer overgeslagen dus ik ben ook wel heel blij om hem aanstaande donderdag weer te zien. Door onze break zijn we heel erg sterk naar elkaar toe gegroeid en we hebben beide ons moeten aanpassen maar het is nu een stuk fijner samen. Daarom als je even wat problemen hebt in je relatie geef het niet te gauw op want wie weet na een korte break komt het toch goed of jammer genoeg niet. Als jij denkt dat de jongen of het meisje het waard is probeer het gewoon. Inmiddels zijn we ook op zoek naar een huisje want 23 juli zijn we alweer 3 jaar samen en het word tijd om samen te gaan wonen. Na eerst te hebben gekeken voor een huurhuis zijn we nu toch echt bezig om voor een koophuis te gaan maar dit is echt nog in de beginnende fase.Dan natuurlijk het afvallen waar jullie bijna niks meer van horen. Néé ik ben niet gestopt maar ik heb even in een periode gezeten waar het afvallen gewoon niet ging. Vorige week was er weer 5 ons af dus gelukkig gaat het weer de goede kant op. Totaal ben ik nu 6 kilo kwijt het is niet veel maar als ik niet was begonnen had het er waarschijnlijk weer bijgezeten en nu ben ik het juist kwijt. Mijn moeder daarin tegen is gewoon al 25 kilo kwijt die ging echt als een speer en ben daarom ook super trots op haar. Ik wil ook zelf weer het sporten op gaan pakken maar vanmorgen was ik zo moe dat ik alweer niet ging. Helaas gebeurd dit vaker en moet ik hier toch even een schema in gaan krijgen. 

Het studeren is ook even op een laag pitje gezet maar daar gaat na de vakantie verandering in komen. Mijn sales en nagelstyling opleiding ga ik weer volop mee aan de slag. In de oktober wil ik twee examens gaan doen voor mijn sales opleiding. Eigenlijk zou mijn examen dit weekend zijn maar omdat ik op vakantie ga heb ik besloten het later in het jaar te gaan doen. Mijn nagelstyling opleiding gaat qua materiaal heel goed want nagellakjes kopen vind ik heel leuk haha. Ik wil binnen een maand eigenlijk proberen klanten thuis te krijgen maar dat gaan we allemaal meemaken en zullen jullie van mij horen.Oja heb maandag een scooter gekocht en paps heeft hem vrijdag voor me opgehaald. Ik denk er al een tijdje over na omdat het naar mijn werk 25 minuten fietsen is en ik daar toch niet altijd zin in heb. Néé lui ben ik niet maar wel een beetje verwend haha. Het was even wennen maar ik ben nu helemaal gewend op mijn scooter. In 10 minuten ben ik op mijn werk echt heerlijk en hij rijd zo fijn. Een leuk klein snorscootertje want moet wel met mijn korte beentjes bij de grond kunnen komen.

Zoals jullie wel lezen het gaat goed met me en het bloggen is ook echt een moment van rust voor mij. Mijn hoofd leeg maken terwijl ik al mijn ideeën op papier schrijf voor jullie. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt in mijn leven maar daar heb ik van geleerd en probeer nu eerst na te denken voordat ik een keuze maak. Nu nog even drie dagen aan het werk en dan op vakantie.

Liefs,

Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.