zaterdag 12 juli 2014

Terug van vakantie VielsalmGoedemorgen!

Ik ben weer terug van een heerlijke week vakantie met Jasper en zijn familie. We zaten in het dorpje Vielsalm en het leek eerst heel erg tegen te vallen maar naarmate de week vorderde begonnen we allemaal te wennen. Het was namelijk echt zo'n oud dorpje waar weinig te doen was en je vaak een uurtje moest rijden voordat je bij een leuke attractie was of stad. Zo zijn we een dag bij een indoor action factory geweest waar je kon karten, lasergamen, bowlen, 3d mini golfen, 7D film kijken en nog flink wat game apparaten. 

Jasper ging samen met zijn broers 20 minuten karten want néé dat is echt niks voor mij. Ze kwamen dolenthousiast weer naar boven en toen zijn we met de hele groep gaan lasergamen. Ik vond dit echt vet want had het nog nooit gedaan. Je belande gelijk in het zand en het was de jongens tegen de meisjes. Helaas hebben wij verloren maar het was zo fun. Daarna zijn we nog even naar een 7D film attractie geweest. Hierbij ging je in 3D een film kijken waarbij je stoel bewoog en windvlagen om je oren vlogen. Het was zo realistisch net of je echt in die mijn reed of op de weg. Op bepaalde momenten vond ik het zelf ook echt eng haha.


Natuurlijk een dag zonder winkelen bestaat niet voor mij dus zijn we vertrokken naar Luxemburg. Wat wel weer gelijk 1 uur en 20 minuten rijden was maar dat was het zeker waard. Over dit winkelcentrum ga ik nog even een apart artikel maken want als je in de buurt bent raad ik je dit heel erg aan. Ruim 100 winkels van een C&A tot aan een mega supermarkt die alle winkels in één heeft echt bizar. Oja en ik scoorde even dure schoenen met 70% korting daar houden we van.

Toen hadden we nog twee dingen die we echt wouden doen namelijk het wildpark en chocolademuseum. In het wildpark zijn we met een treintje lang allemaal dieren gereden van lama's die eigenwijs op de weg bleven staan tot aan zebra's. We reden ook nog langs de neushoorns, olifanten en giraffen maar die zaten wel in hun eigen verblijf. Daarna zijn we door gereden naar het chocolademuseum. Dit viel een beetje tegen omdat wij het liefst nog even in de keuken hadden willen staan waar de bonbons gemaakt worden. Natuurlijk wat chocolade meegenomen voor mijn vader, zus en mezelf. Voor mams nam ik een hazelnootpasta mee. Over het wildpark en de chocolademuseum zal ik ook nog een apart artikel maken.

Helaas zit de vakantie er weer op maar nu hebben we nog een aantal dagen samen voordat we weer aan het werk moeten. Het internet was in ons dorpje echt waardeloos waardoor ik niet kon bloggen maar ik ga mijn best doen deze dagen even flink vooruit te werken. Ik wil één tot twee artikelen per dag online plaatsen en zal mijn wegen ook wat uit gaan breiden qua onderwerpen op mijn blog maar hier later meer over.

Liefs x

1 opmerking:

  1. Super grappig! Ik ben opgegroeid letterlijk één dorpje verder, in Recht. Vielsalm is 10 minuutjes rijden vanaf daar xD ik hou echt van die omgeving

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.