vrijdag 25 juli 2014

Werken, bloggen, personal life

Keer op keer komt er weer een blogpost van mij online dat ik het bloggen op ga pakken en ik ben ook serieus erg gemotiveerd maar helaas. De laatste weken heeft mijn werk gewoon heel veel tijd gekost zelfs zo erg dat ik een weekend mijn vriend niet heb gezien. Ik word namelijk opgeleid tot eerste caissière. Voor de gene die hier niet bekend mee zijn is dit eigenlijk de assistent van de leidinggevende. Het leiding geven zit gewoon in mijn bloed dat is me echt wel al lang bekend en ben blij dat ik deze kans krijg.

Toch wil ik mijn blog niet op gaan geven want het schrijven vind ik heel fijn, het voelt als een uitlaatklep. Ik wil wel mezelf echt eigenlijk gaan focussen op een hoofdonderwerp maar ik vind het best lastig daarom wil ik het gaan combineren. Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig met een nagelstyling opleiding en dit wil ik meer naar voren gaan halen. Denk aan swatches van nagellak, informatie over je handen en nagels en leuke DIY's. Miszbloggie zal dus voornamelijk over nagels gaan maar daarnaast zal er ook een foodartikel online komen of lifestyle. Ik ben ook van plan om binnenkort echt eens mijn camera te pakken en mijn eerste youtube filmpje online te plaatsen.

Misschien dat je nu denkt dit hebben we allemaal al een keer gehoord maar ik denk dat ik nu echt mijn plekje heb gevonden. Een nagelstyliste in opleiding die blogt over alles wat met je nagels te maken heeft met als extra een food artikel of lifestyle. Tips en vragen zijn altijd welkom.

Liefs x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.