dinsdag 29 juli 2014

Winkelen in Luxemburg!


Een paar weken geleden was ik samen met mijn schoonfamilie een weekje naar België. Een dag winkelen hoord hierbij dus besloot ik samen met mijn vriend naar Luxemburg te gaan. Via internet kwam ik terecht bij een winkelcentrum waar er maar liefst 100 winkels waren. Chantal en 100 winkels is een perfecte combinatie dus besloten we daar samen naar toe te gaan.

Na een ritje van 1 1/2 uur kwamen we aan op de bestemming: La belle etoile shopping centre. We reden eerst de parkeergarage in en tot onze verbazing was het gratis parkeren. Met de lift gingen we omhoog en je kunt dit winkelcentrum vergelijken met het Alexandrium in Rotterdam. Een lange overdekte winkelstraat van twee verdiepingen met héél véél winkels. Nog een pluspunt is dat je gratis naar de toiletten kunt gaan in het gehele winkelcentrum. Wij vrouwen moeten namelijk best vaak even langs een toilet. 

Een klein overzichtje van de winkels die je kunt vinden zijn:

- C&A
- Vera Moda
- America Today
- The body shop
- H&M
- Hunkemöller 


Dit zijn een paar van de bekende winkels die je ook in Nederland kunt vinden maar wat mijn vriend en ik toch het leukste vond was: Cactus! Dit is een mega winkel die je in Amerika vaak vind. Ruim 100.000 producten met een oppervlakte van 12.000 m2. Je kunt hier eigenlijk alles halen van gewoon je wekelijkse boodschappen tot aan spulletjes voor in de tuin en elektronica. Je wandelt van de ene afdeling naar de andere en je kijkt je ogen uit. Wat wij wel vonden dat het allemaal in België wel een beetje prijzig is maar ach je bent tenslotte op vakantie toch dus even snuffelen kan geen kwaad. 

Oja, voordat je naar binnen loopt in Cactus worden al je plastic tasjes gesealed en dit is een nadeel als je thuis komt want open krijg je ze echt niet zonder het tasje kapot te maken. Wat ook nog wel geinig is om te weten wij wouden namelijk even een hapje eten dus liepen naar de McDonalds en wat een verschil qua prijzen. Hier heb je namelijk 6 kipnuggets voor €2,- en daar betaal je €4,85. Toch gaat het erom dat je een leuk dagje winkelen hebt en dat kan je hier zeker. Genoeg schoenenwinkels, drogisterijen, kleding en eigenlijk wel alles je kunt het zo gek niet bedenken maar het is er. 

Openingstijden:

Maandag 09:00 t/m 20:00
Dinsdag 09:00 t/m 20:00
Woensdag 09:00 t/m 20:00
Donderdag 09:00 t/m 20:00
Vrijdag 09:00 t/m 21:00
Zaterdag 09:00 t/m 19:00
Zondag gesloten

* De megawinkel Cactus is een uur eerder geopend en zaterdags een uur later geopend.

Dus ben je in de buurt of in de omgeving en houdt je van winkelen ga dan zeker even langs.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.