dinsdag 12 augustus 2014

3 tips voor de verzorging van je nagels!


Mooie verzorgde nagels wie wil dat nou niet? Momenteel zijn mijn handen ook weer even toe aan een goede verzorgingsbehandeling en toen kwam ik op het idee om mijn tips gelijk met jullie te delen. Waarschijnlijk zal je zelf een groot deel ook toepassen bij jezelf maar wie weet zit er wel weer iets nieuws bij.


1. Verzorg je nagelriemen! 

De verzorging van je nagelriemen is heel erg belangrijk. Als je je nagelriemen goed verzorgt zullen je nagels beter groeien en heb je weinig tot geen last van velletjes. Een must in je stash naar mijn mening is de Lush Lemony Flutter zodra je dit op je nagelriemen smeert zie je direct resultaat en ruikt ook nog eens heerlijk naar citroen. Wat je echt NOOIT moet doen is je nagelriemen knippen want hierdoor kunnen er vervelende ontstekingen ontstaan en dan ben je nog verder van huis. Zijn je nagelriemen echt even toe aan een flinke kleur gebruik dan de producten van Trind. Nadat je je nagelriemen goed hebt ingesmeerd kun je je nagelriemen rustig terugduwen met een bokkepootje dit zal een stuk makkelijker nu gaan omdat ze zacht zijn.2. Je nagel

Iedereen heeft een ander soort nagel zo kan het zijn dat je een droge/harde, slappe of normale nagel hebt. Een normale nagel dat is wat iedereen gewoon wilt want je hebt er weinig omkijken naar. Een slappe nagel daarin tegen heeft echt wel een nagelverharder nodig hierdoor zal je na een kuur weer mooie stevige nagels hebben. Helaas als je eenmaal een slappe of droge/harde nagel hebt zal je hier altijd wel extra tijd aan moeten besteden en goed verzorgen. Op een droge/harde nagel gebruik je NOOIT een nagelverharder maar eerder een voedende olie om de vochtbalans weer omhoog te halen.


3. Je handen

Het smeren van je handen is niet altijd fijn voor jezelf omdat je van die ruwe handen af bent maar het toont ook gelijk verzorgd. Waarom zou je je nagels wel mooi maken maar je handen niet het is toch één geheel? 

Dit zijn de drie dingen die ik altijd snel doe om mijn handen even te verzorgen. Daarna komt het vijl werk en doe ik weer een mooi nagellak kleurtje op mijn nagels. Het hoeft allemaal niet veel tijd te kosten om mooie verzorgde nagels te creëren dus waarom gun je jezelf deze tijd niet 1 a 2 keer per week. 

* Gebruik trouwens altijd onder een mooie kleur nagellak een basecoat dit voorkomt dat de nagellak in je nagel trekt waardoor je nagel verkleurd. Dit ziet er namelijk alles behalve mooi uit.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.