maandag 18 augustus 2014

Catrice Metallure Nagellak collectie!


Als nagellak liefhebber ben je altijd weer blij als een merk met een nieuwe collectie op de markt komt. Catrice is daarom ook een favoriet merk van mij omdat zij een aantal keer per jaar een limited edition verkopen. In de maanden augustus en september vind je de Catrice Metallure collectie en daar zitten toch een paar mooie nagellak kleuren bij.

De Catrice Metallure nagellak collectie bestaat uit maar liefst 5 modieuze nagellakken:

- C01 Alluring Rood
- C02 Alluring Pink
- C03 Metalight
- C04 Metallicious
- C05 Metalfusion

De bovenste twee spraken mij het meest aan en daarom besloot ik deze voor jullie te reviewen. Een mooie rode kleur alvast geschikt voor de feestdagen of herfstig weer, en een frisse roze kleur. Mijn verwachtingen waren hoog en zodra ik thuis kwam ben ik ze gelijk gaan swatchen.


C01 Alluring Rood

Een mooie warme en heldere rode kleur. Door het metaaleffect stralen je nagels echt klasse uit en al draag je hem tijdens een chique diner of gewoon op de werkvloer hij zal blijven stralen. Dekking goed na 2 laagjes.


C02 Alluring Pink

Een frisse en zoetsappige roze kleur. Bij één laagje is het een licht roze en milde kleur maar na een tweede laagje knalt hij van je nagels af. Dekking goed na 2 laagjes.

Alle lakjes hebben een breed kwastje waardoor je streeploos en snel je nagels kunt lakken. Een topcoat zou niet nodig zijn want de nagellak glanst van zichzelf al heel mooi maar voor extra bescherming raad ik het toch wel aan. De Catrice Metallure nagellak collectie kost € 2,99 en is te verkrijgen bij de Kruidvat en Trekpleister bij jou in de buurt. Wees er wel snel bij want bij verschillende filialen zijn een aantal kleurtjes al uitverkocht.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.