vrijdag 1 augustus 2014

Nieuwtje #2: Pickwick Fruit Fusion zonder cafeïne!Vruchtenthee met smaakje bestaat natuurlijk al jaren en is van elk merk ook wel te koop. Sinds dit jaar is Pickwick met iets nieuws op de markt gekomen namelijk Pickwick Fruit Fusion. Deze nieuwe thee smaak met echte stukjes fruit is te verkrijgen in 3 smaken:

- Framboos & Aardbei

De zomerkoning mag natuurlijk niet ontbreken als het gaat om de fruitigste Pickwick ooit. In deze Fruit Fusion variant is er gekozen voor een combinatie met framboos. Pickwick Fruit Fusion Framboos & Aardbei bevat echte stukjes framboos en aardbei met groene rooibos als basis. Deze fusion heeft een frisse, rode kleur.

- Ananas & Citroen

De eerste thee met een "smaakje" die Pickwick in 1972 in Nederland introduceerde was citroenthee. Al snel nam deze smaak een vogelvlucht en vandaag de dag is citroen nog steeds erg geliefd. In de nieuwe generatie is gekozen voor een perfecte match met ananas. Pickwick Fruit Fusion Ananas & Citroen bevat echte stukjes ananas en citroenschilletjes. 

- Zwarte bes & Kers

Bosvruchten thee van Pickwick is al jaren de meest favoriete variant binnen de fruitrange. De belangrijkste smaakmakers onder de bosvruchten vormen daarom de basis voor Pickwick Fruit Fusion Zwarte bes & Kers. Deze variant bevat echte stukjes zwarte bes en kers. 


Deze nieuwe theesoort van Pickwick is een verrassende nieuwe generatie melange met echte stukjes fruit. Hierdoor komt de fruitsmaak nog meer naar boven en zal je de fruitsoorten kunnen herkennen.

Tijd om te proeven!

Als ik zou moeten kiezen tussen één van de drie word het toch echt de Framboos & Aardbei. Een heerlijke frisse smaak waarbij de accenten het meest liggen op aardbei. Zo nu en dan een vleugje framboos die je proeft maar niet overheersend. De tweede variant Ananas & Citroen moet je wel echt een liefhebber voor zijn want ik proef duidelijk citroen en beautyproducten vind ik heerlijk maar gaat het om een drankje laat ik hem liever staan. Ten slotte de laatste Zwarte bes & Kers hierin herkende ik toch echt wel gewoon bosvruchten thee een neutrale smaak die bij de meeste wel geliefd is. Zou ik deze thee nogmaals kopen: Ja, het is net weer even iets anders dan de andere smaakjes thee en een pluspunt is dat ze cafeïne vrij zijn waar tegenwoordig ook veel vraag naar is.

Adviesprijs: € 1,69 

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.