maandag 4 augustus 2014

Nieuwtje #3: Essence Najaar 2014

Wat werd ik enthousiast toen ik de najaarscollectie van Essence zag. Ik heb mijn ogen echt uitgekeken hoeveel nagelproducten er weer bij komen. Nailart, Nagellak, Nail & Cuticle brush en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik denk dat er in deze collectie voor iedereen wel wat bij zit dus Essence heeft naar mijn mening echt een mooie najaarscollectie. Nu al fan!

Colour & Go Nail Polish


We krijgen er weer genoeg mooie nagellak kleuren bij en zelfs een matte variant en twee satijnen. Het zijn frisse kleuren om te dragen in de laatste weken van de zomer en daarna lakken we ze in de herfstkleuren. Mijn favoriet is de roze matte kleur en de marineblauw.

Advies prijs € 1.69

Effect Nail Polish


Ik verbaasde me toch dat er zoveel Effect Nail Polish dit najaar door Essence word ge├»ntroduceerd. Niet iedereen houdt hier namelijk van en steeds meer mensen om mij heen hebben liever gewoon neutrale gelakte nagels. Toch ben ik erg benieuwd naar een paar effecten mede door de kleuren. De tweede van linksboven en de eerste van links onder zullen denk echt prachtig gaan staan maar dat is nog even afwachten totdat ze echt op onze nagels gelakt zijn. 

Adviesprijs € 1.99

Studio Nails


Studio nagels? Ja, ik ben heel erg benieuwd naar deze producten omdat ik natuurlijk in opleiding ben tot nagelstyliste. Zover ik alleen gelezen heb zullen deze niet in de Nederlandse schappen liggen maar alleen in Duitsland. Toch als het echt zijn werking zou doen zal dit echt een goede budget variant zijn om mee te beginnen. 

Adviesprijs: € 1,89

Thermo Nail Polish


De Thermo Nail Polish word langzaam steeds populairder en zelf vind ik het ook heel interessant. Door de warmte van jouw huid veranderd keer op keer de kleur. Zo verwacht ik dat de rode en fuchsia kleur het beste hun werking zullen laten zien of juist totaal andersom dat de lichtere kleuren beter werken. Ik ben heel erg benieuwd!

Adviesprijs € 1.99

3 in 1 Magic Magnets


Nail-art om thuis te doen wie wil dat toch niet en Essence maakt het mogelijk. Je kunt met deze handige tool maar liefst 3 verschillende vormen in je nagels krijgen. Een hartje, wave, cirkel, ster, ruiten of zigzag effect. Zodra ik deze tegenkom beland hij zeker in mijn mandje want ik ben heel nieuwsgierig hoe dit in werkelijkheid eruit gaat zien.

Adviesprijs € 2,59

Hello Foils! Transfer Foils


Zelf werk ik niet graag met folie al geeft het wel altijd een mooi effect. Essence introduceert daarom ook 3 varianten gebaseerd op de graffiti look.

Adviesprijs € 1,49

Effect Nails


Deze kent bij iedereen wel een laagje nagellak op je nagels en wat leuke glitters er over heen strooien. Ik ben heel benieuwd of Essence er iets anders van gemaakt dan de variante die wij al kennen. De kleur is trouwens wel echt prachtig. 

Adviesprijs € 1,99

Studio Nail & Cuticle brush


Last but not least! De Nail & Cutricle brush. Zo op het plaatje ziet hij er erg apart uit maar mijn interesse word wel heel erg gewerkt. Een borsteltje voor je nagels en nagelriemen. Dit bekend dat hij wel zacht moet zijn en goed in de hand moet liggen. Als het goed werkt denk ik dat hij wel in de smaak zal vallen bij veel mensen waaronder mezelf.

Adviesprijs: € 1,29

Dit is een kleine greep van de grote najaarscollectie die vanaf augustus in de winkels zal gaan liggen. Ik heb nu echt de producten eruit gehaald waarvan ik haast zeker weet dat ze goed gaan lopen. Essence heeft nog veel meer wat er in de schappen komt te liggen van verschillende nailart stickers tot aan producten voor "Gel nails at home". De gel nails at home is geen favoriet van mij vandaar dat ik hem ook niet laat zien ik wil echt achter de producten staan. Het meest benieuwd ben ik naar de Nail & Cuticle brush dus daar zal vast en zeker snel een review over komen.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.