dinsdag 26 augustus 2014

NYC Crystal Couture Nail Polish!


Deze collectie van NYC zou zo in een kerst collectie kunnen passen. Glitters, kristallen en veel glans daar bestaat deze mooie Crystal Couture collectie uit van NYC. Ik was blij verrast toen ik deze collectie zag staan met maar liefst 4 kleuren voor het najaar. 

- 011 Fashion Queen
- 012 Ruby Queen
- 013 NY Princess
- 014 Blue Majesty

Zelf vind ik het erg leuk als een nagellak merk leuke namen verzint bij een nagellak aangezien dit net even iets extra's geeft. Met deze vier kleuren lakken wij onze nagels als een koningin, prinses of majesteit. Het is wel duidelijk dat er een koninklijk thema aan gebonden is. Zelf heb ik 012 Ruby Queen en 013 NY Princess meegenomen en deze heb ik geswatcht. 


013 NY Princess

Een prachtige paarse kleur met verschillende glitters. Deze kleur is het gehele najaar goed te dragen. Dekt goed na 2 laagjes!


012 Ruby Queen

Absoluut mijn favoriet! Een roze/rode kleur met paarse en rode glitters. Dekt goed na 3 laagjes!

Glitternagellak vergt altijd weer even wat extra aandacht om dat mooi aan te kunnen brengen op je nagels. Lak niet te dik en verdeel de glitters goed over je nagel. We willen namelijk niet dat er één klont glitters op je nagel ligt. De NYC Crystal Couture nagellakken drogen snel waardoor je niet lang hoeft te wachten om weer aan de slag te gaan. De andere twee lakjes heb ik ook al voorbij zien komen bij andere bloggers maar Ruby Queen en NY Princes blijven toch wel mijn favoriet. Een betaalbare glitternagellak die het ook nog goed doet.

De NYC Crystal Couture Nail Polish kost € 2,49 per flesje en is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

x Liefs Chantal
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.