maandag 18 augustus 2014

Personal life #2: Bezichtigen van het eerste huis!Inmiddels is het alweer 1 1/2 week geleden dat mijn vriend en ik bij de Hypotheker langs zijn geweest voor het eerste gesprek. Klik hier voor het artikel. Natuurlijk duik je dan gelijk op Funda om te kijken naar de huizen die in jouw prijsklasse vallen en nadat we aantal keuzes hadden gemaakt hebben we een bezichtiging aangevraagd. Helaas een favoriet van ons bleek al snel toe te zijn aan een nieuwe fundering wat hoge kosten mee zou brengen dus deze viel af. Het tweede huis bleek al te zijn verkocht onder voorbehoud en nu zijn er van de lange lijst nog maar 2 huizen over die we echt zien zitten.

Woensdag 20 augustus is het dan zover dan gaan wij naar het huis kijken dat momenteel heel erg favoriet bij ons is. Néé hij staat niet in Zaandam maar in Wormerveer. Natuurlijk was Zaandam mijn voorkeur maar Wormerveer ligt er precies naast en is voor ons beide nog te doen qua reistijd naar ons werk. Van de week ben ik er al even langs geweest met mijn ouders en gisteren samen met Jasper. Natuurlijk zie je in het echt gelijk al wat dingen die op de foto's niet duidelijk zijn maar toch zijn we nog erg enthousiast. 

Dit huis heeft precies wat wij willen namelijk:

- 3 slaapkamers
- Achterom voor de scooter en motor
- Genoeg parkeergelegenheid
- Centraal gelegen
- Winkelcentrum in de buurt


Néé we zijn niet echt heel veeleisend maar het meest ben ik weg van de keuken en ja dat is toch wel een beetje mijn domein. De keuken en tuin heeft wel nog het nodige werk nodig en waarschijnlijk de woonkamer en 1 slaapkamer zal een nieuwe laminaatvloer in moeten. Dit is tot nu toe wat we van buitenaf allemaal hebben kunnen zien aangezien het huis niet meer bewoonbaar is. Het mag van mij al woensdag 16:00 zijn want dan hebben wij onze afspraak staan. Ik vind het onwijs spannend want het is toch het eerste huis die je gaat bekijken en wat staat ons allemaal te wachten? Is dit huis toch niks dan hebben we volgende week woensdag alweer een tweede afspraak staan bij een ander huis in Zaandam. Haast hebben we niet maar we hopen ook zeker niet dat het te lang gaat duren.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.