woensdag 13 augustus 2014

Recept #1: Weightwatchers Powerstart Aardbeien smoothie!


Aangezien het afvallen niet zo lekker liep ben ik weer begonnen met de powerstart van Weightwatchers. Wat is powerstart? Als je bekend bent met weightwatchers is het makkelijk uit te leggen aangezien je alle groene producten mag. Dit betekend dus dat je best veel mag en dat zonder te tellen. Ik dacht in eerste instantie dit is echt niks voor mij want je mag alleen nog maar één soort brood wat Aldi verkoopt. Verder leef je op een stukje roggebrood en alleen maar yoghurt zo dacht ik er over. Toch heb ik nu een andere kijk erop en ben ik mijn eerste dag begonnen met hopelijk van de week een mooi resultaat. Ik ga er niet helemaal vanuit omdat ik donderdag wegen moet en zondag mijn verjaardag heb gehad maar ach dan die week erop! Voor de mensen die niet bekend zijn met de groene producten denk aan alle producten waar je een verzadigd gevoel van krijgt: rijst, aardappelen, kipfilet, kwark etc. Voor meer informatie kijk even op: www.weightwatchers.nl 


Benodigdheden voor 2 porties:

- 8 a 10 aardbeien of roodfruit mix
- 120 gr magere yoghurt
- 110 ml magere melk
- 1 eetlepel zoetstof ( kun je weglaten ) 
- 4 ijsklontjes

* Bevroren fruit is natuurlijk ook altijd mogelijk alleen dan zou ik 2 ijsklontjes toevoegen in plaats van 4.

Bereidingswijze:

1. Snijd de aardbeien door de helft en doe ze in de blender.
2. Voeg de magere yoghurt, magere melk en zoetstof toe en mix alles door elkaar op de laagste stand.
3. Na 30 seconden proef je de smoothie of hij goed op smaak is, vind je hem te zuur voeg dan nog een eetlepel zoetstof toe.
4. Ten slotte voeg je de ijsklontjes toe en mix je alles op de tweede stand door elkaar tot het een mooi glad mengsel word en serveer je het in een glas.

Een smoothie hoeft niet moeilijk te zijn in nog geen 5 minuten heb je een heerlijk glas op tafel staan. Geniet ervan!

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.