dinsdag 12 augustus 2014

Review: Kitkat Chunky Double Karamel


Chocolade, Chocolade, Chocolade! Welke vrouw word er nou niet blij van chocolade. Gelukkig is er genoeg keuze en voor ieder wel wat wils. Als ik zelf mijn lieveling chocoladereep zou moeten uitkiezen kom ik uit op de candybar Kitkat Chunky! De combinatie van een dubbele laag koek met een dikke chocolade omhulsel is perfect voor mij. Je kunt mij hier echt voor wakker maken s'ochtends. Toen ik de mail binnen kreeg dat ze de Kitkat gecombineerd hebben met karamel verscheen er spontaan een lach op mijn gezicht.


Inmiddels heb ik hem getest want moest even wachten tot vrijdag. Ja, we zijn nog steeds druk bezig met afvallen dus het kon pas na mijn weegdag. Het resultaat was positief dus ik had hem wel verdiend. Deze nieuwe Kitkat Chunky variant heeft twee heerlijke karamel verassingen. De ene helft is gevuld met creamy karamel en de andere helft met crunchy karamel. Je zou bijna zeggen dat je twee verschillende candybars aan het eten bent maar het is er echt maar één.

Ik vond het een hele aparte belevenis want op het ene moment heb je heerlijk zachte karamel in je mond en dan gaat het opeens over naar hardere stukjes. Het heeft een bekende smaak maar ik kan hem niet plaatsen.


Ben ik enthousiast? Ja en nee, ik vind het lastig want hij is lekker maar toch had ik er wel iets meer van verwacht. Misschien komt het puur omdat ik niet zo gek ben op harde stukjes karamel wat je heerlijk hoord knarsen tussen je tanden. Het creamy karamel gedeelte viel daarin tegen heel erg in de smaak en had van mij zelfs nog iets meer de voorhand mogen hebben. Misschien toch twee aparte ervan maken?

Nieuwsgierig geworden? Hij is te koop in de Albert Heijn bij jou in de buurt en vanaf begin oktober zal dit uitbreiden naar meerdere supermarkten. Een 4-pack kost € 1,99 en een single € 0,99.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.