dinsdag 19 augustus 2014

Review: NYC Peel off base coat!


Glitter, glamour nagellak is prachtig op je nagels maar ook zo'n ramp om eraf te halen. Goed je nagellak laten weken op een watje met nagelremover en een stukje zilverfolie eromheen is één van de velen technieken. Het kan alleen veel makkelijker en gelukkig komen er ook steeds meer merken hiermee, namelijk de peel off base coat! Die van OPI werkt super maar is ook weer wat prijziger dus hoe fijn is het dan NYC er nu ook één op de markt heeft gebracht maar werkt hij nou ook zo goed? We gaan het meemaken.
Wie het merkt NYC kent zal dit flesje ook gelijk herkennen een simpel rond flesje met een zwarte dop. Leuk detail op dit flesje is de nagel met een ritssluiting die open gaat want dat is ook de bedoeling. We ritsen de glitter nagellak zo van je nagels af, ik ben benieuwd! 

Hoe werkt het?

De NYC peel off bace coat gebruiken we zoals de naam al zegt als een gewone base coat. Schrik niet want zodra je het op je nagels lakt blijft er een wit laagje op liggen. Dit witte laagje word na een tijdje doorzichtig en grotendeels is de witte laag weg op een paar kleine plekjes na.

Tijd om je mooiste glitter nagellak op te doen en er mee te stralen. Néé je nagellak zal er niet gelijk vanaf glijden daar is allemaal over nagedacht. Gebruik voor het weghalen van je glitter nagellak een bokkepootje maar doe wel voorzichtig anders beschadig je je nagel. Eventueel kun je het in eerste instantie ook proberen met je eigen nagel. Je duwt tegen de nagellak en als goed is komt de glitter nagellak langzaam maar zeker los van je nagel. Met een beetje mazzel kun je zelfs de nagellak eraf trekken. Al je nagel al schoon? De laatste kleine restjes haal je weg met wat nagellakremover en je hebt mooie, niet beschadigde nagels. 


Het werkt dus echt en dat is wat wij vrouwen willen. Pak dus al je mooie glitter nagellakken of sand effect lakjes uit je kast en lakken maar. In een mum van tijd haal je je nagellak er simpel weer vanaf en kun je weer iets anders mooi's op doen. 

Met een flesje van 9,7 ml kunnen we er ook wel even een tijdje mee voort en dat is heel fijn. De NYC Peel off base coat is te koop bij Kruidvat voor maar €2,99. Koopje dus en ik raad hem zeker aan!

x Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.