donderdag 28 augustus 2014

Rimmel Velvet Matte Nail Polish


Je bent een liefhebber van matte nagellak of juist totaal niet. Rimmel is ondanks dat de trend alweer voorbij is gevlogen toch gekomen met de Velvet Matte collectie. Deze vijf matte winterse kleuren zijn perfect om je nagels weer op een andere manier te laten stralen. Zelf ben ik een liefhebber van matte nagellak omdat dit weer een speciaal effect geeft op je nagels, het is gewoon weer even wat anders.

- Velvet Touch
- Sumptuous Red
- Midnight Kiss
- Purple Opulence
- Matte-itude

Rimmel heeft de kleuren mooi uitgekozen voor het herfst/winter seizoen van 2014. Het matte effect bij de kleuren maken je nagels helemaal af. De flesjes van Rimmel hebben net een luxere uitstraling gekregen dan de andere flesjes die wij kennen van Rimmel. Het is geen High-End product maar het zou er met een andere naam er voor door kunnen gaan. Het kwastje van de velvet matte collectie is breed met een ronde onderkant die prettig werkt. Verder lakt de nagellak ook mooi op je nagels en is in een mum van tijd droog. 


Helaas heb ik de zwarte kleuren niet kunnen swatchen maar de andere vier prachtige kleuren wel. Als ik uit deze vier kleuren een favoriet zou moeten kiezen ga ik toch voor: Velvet Touch. De grijze matte kleur is een neutrale kleur die overal bij past en onwijs mooi stond. Dekt goed na 2 laagjes! De nieuwe lakken zijn prachtig en blijven goed zitten. Gebruik geen topcoat want dan haal je natuurlijk de mooie matte laag weg. Hierdoor zul je alleen wel snel zien dat je nagellak na een aantal dagen minder mooi zal zijn en dan weer tijd is voor een nieuwe manicure. Wat vind jij van deze nieuwe collectie van Rimmel?

Te koop bij de drogist bij jou in de buurt voor € 6,99.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.