woensdag 20 augustus 2014

Sally Hansen: Green Tea

Nagellak uit een oude collectie van een bekend merk hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn want we hebben de Action en Big Bazar. De Action is nog vrij klein met hun assortiment maar de Big Bazar heeft echt van alles net zoals het merk Sally Hansen. Altijd als ik even naar binnen wandel kijk ik in de bak met nagellakjes en daar lag hij dan: Sally Hansen Green Tea. Ik kon deze mooie kleur niet laten liggen en wil hem daarom ook graag met jullie delen. Het is inmiddels wel alweer een maand geleden dat hij in mijn mandje belande maar wie weet ligt hij er nog.



Green Tea

Een prachtige mint groene kleur die door lichtval van kleur veranderd. Zodra de zon op je nagel schijnt zie je duidelijk een groene tint maar in een donkere omgeving komt er een blauw accent naar boven. Een nagellak met twee gezicht maar echt prachtig. Dekt goed na 3 laagjes!

Het flesje is ook heel mooi om in je stash te hebben want het is net even een andere vorm dan de standaard flesjes die je tegenwoordig ziet staan. Big Bazar en de Action heeft nog genoeg mooi's voor jou liggen in de schappen dus ga even langs, want voor een paar euro heb je al een nagellak van een duur merk. Denk aan Sally Hansen, OPI of Calvin Klein.

x Liefs Chantal




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.