maandag 11 augustus 2014

The day after my 22th birthday!Yeah! Alweer een dag 22 jaar. Gisteren was ik jarig en heb ik dit gezellig gevierd bij mijn ouders thuis. Het was wel een beetje een gek idee want als het een beetje mee zit was dit mijn laatste verjaardag thuis. Mijn moeder en zus hadden zaterdag al flink wat hapjes gemaakt en zondag heb ik nog kaasbroodjes gemaakt. Natuurlijk ben ik weer flink verwend en dit jaar heb ik veel dingen gevraagd die ik kan gebruiken voor een huis. Denk aan blokkerbonnen, geld en keuken artikelen. Savonds hadden we een warm en koud buffet op tafel staan met echt van alles en iedereen heeft er lekker van gesmikkeld. Ik heb een gezellige dag gehad en nu moeten we weer een jaartje wachten!

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.