vrijdag 1 augustus 2014

Weetje #1: Nagel vijlen zonder vijl bij een gespleten nagel

Oké, ik snap dat je nu denkt maar hoe kan dit dan? Ik heb twee manieren waardoor je je gespleten nagel makkelijk eraf kunt vijlen zonder een vijl. Néé je zult niet een perfect gevijlde nagel er door over houden maar het is zeker een "eerste hulp bij een nagel ongelukje". Elke vrouw heeft dit wel eens nodig of misschien ook wel eens een man.

1. Stenen muur

Deze komt je misschien wel bekend voor of ik heb het gewoon helemaal mis en denk je "Uhh Chantal?". Zodra ik een gespleten nagel heb en dit doe ik al jaren zoek ik een stenen muur op en ga er rustig langs met mijn nagel. Nadat je een paar keer er even overheen bent gegaan zijn de vervelende haaltjes van je nagels af en kun je weer verder op pad.
2. Spijkerbroek

Deze heb ik pas sinds twee weken ontdekt en ik geloofde er absoluut niks van in eerste instantie maar ben overtuigd. Je gaat namelijk even snel met je gespleten nagel over je spijkerbroek en weg is je haal. Een mooie gladde nagel houdt je over. Oké, ik wil wel eerlijk zijn dat het niet bij elke spijkerbroek werkt maar bij 9 van de 10 lukte het. Ik ga er ook vanuit dat het dan bij een spijkerrokje ook moet lukken maar dit heb ik nog niet uitgeprobeerd.


Ja het zijn misschien niet de meest voorkomende gebruiksmiddelen die je gebruikt voor je nagels maar als het werkt waarom dan ook niet? Natuurlijk blijft een vijl altijd het fijnste omdat je je nagel gelijk dan mooi in model kan vijlen.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.