dinsdag 30 september 2014

AH To Go Water met een smaakje!


Water met een smaakje dat kunnen we allemaal wel maken. Een karaf gevuld met water en een paar schijfjes citroen of komkommer. Toch gebeurd het wel eens dat je onderweg bent en hier trek in hebt maar helaas! Néé dit is niet meer het geval want Albert Heijn To Go verkoopt flesje water met een smaakje. Een heerlijk gekoeld flesje water met een smaak naar keuze.

- Komkommer en Dille
- Citroen en Munt
- Gember en Citroenmelisse
- Lavendel en MuntDe bovenste twee zijn de meest voorkomende smaken maar de laatste twee zijn sinds kort toegevoegd. Zelf heb ik de Gember en Citroenmelisse kunnen vinden bij de AH To Go en ik was blij verrast over de frisse smaak. Bij gember denk ik vaak al een beetje spicy en bittere smaak maar dit was alles behalve. Een groot pluspunt voor mij is dat het net even weer iets anders is dan een gewoon flesje water en hij is heerlijk gekoeld. De flesjes zijn te koop voor € 1.75 en als je denkt wat is dit prijzig een flesje spa ligt ook al rond deze prijs bij een Kiosk op het station. 

Heb je zelf de tijd om een lekker flesje water met een smaakje te maken hieronder wat voorbeelden:

- Bessen
- Granaatappel
- Aardbeien
- Frambozen
- Mango
- Ananas
- Limoen
- SinaasappelVul je flesje voor 2/3 en voeg daarna het fruit toe, goed koud zetten in de koelkast en eventueel het fruit nog even doormidden snijden voor extra smaak. Gezond maar lekker daar houden we toch van!

Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.