donderdag 11 september 2014

Andrélon Zomer Blond!


Vandaag zet ik een product in de spotlights waar ik al tijden heel veel plezier van heb namelijk de Andrélon zomer blond lijn. Zo nu en dan probeer ik wel eens een andere shampoo uit maar mijn haar reageert het beste op de Andrélon zomer blond shampoo. Zo heb ik ook andere shampoo's geprobeerd van Andrélon maar van een aantal krijg ik heel snel vet haar dus dan val ik toch weer terug op zomer blond. Deze lijn van Andrélon is natuurlijk zoals de naam al zegt geschikt voor de blondines. Zodra ik een aantal weken verder ben nadat mijn haar gekleurd is zorgt deze lijn ervoor dat er een natuurlijke zomerse glans ontstaat. 

Verder lijkt het zelfs dat mijn blonde haar ook iets word opgelicht door deze lijn. Geen doffe blonde kleur maar fris en zomers. Kamille is één van de producten die in deze lijn is verwerkt hierdoor word je haar verhelderd en door de combinatie met honing word de natuurlijke vochtbalans weer hersteld. Het hele jaar zomerse blonde haren!

Producten van de Andrélon zomer blond lijn zijn:

- Zomer blond shampoo
- Zomer blond conditioner
- Zomer blond droogshampoo
- Zomer blond glans cremé
- Zomer blond 1 minuut masker


De shampoo staat bij mij op nummer 1 maar de conditioner is ook een heel fijn product. Zelf vind ik de glans creme haast overbodig omdat de shampoo alleen al een mooie glans geeft en de conditioner maakt het plaatje af. Wat betreft de droogshampoo en het 1 minuut masker die heb ik nog niet uitgeprobeerd omdat ik niet teveel producten in mijn haar wil hebben omdat het dan inzakt. 

Heb je dus natuurlijk of gekleurd blond/donkerblond haar probeer eens een aantal producten van deze zomer blond lijn. Je zult verbaasd zijn wat het zal doen met je haar en wie weet word dit wel een favoriet in jouw stash, bij mij is dat zeker zo!

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.