zondag 28 september 2014

Cool Bear natuurlijke limonade voor het gehele gezin!

Vroeger was het voor mij als kind heel erg lastig om water te drinken omdat ik het absoluut niet lekker vond. Mijn moeder deed daarom altijd een klein scheutje limonade erin om een lekker smaakje te geven aan het water. Toch zit er in het algemeen in de meeste limonade siropen veel suikers en andere ingrediënten die niet goed zijn voor de groei van kinderen. Ook voor volwassenen is een gezondere limonade altijd welkom naar mijn mening. Mijn collega heeft mij met Cool Bear kennis laten maken en ik was erg enthousiast over de smaak, de limonade en alles eromheen. 

Cool Bear is gemaakt uit 100% natuurlijke ingrediënten, gezoet met 100% pure stevia en bevatten geen kleurstoffen, smaakstoffen en suikers. Cool Bear wordt gemaakt van biologisch vruchtenconcentraat en alle producten zijn ook nog eens glutenvrij. Stevia zorgt ervoor dat je een stabiele bloedsuikerspiegel houd zonder pieken en hierdoor concentreer je je beter.


Het siropen assortiment van Cool Bear

- Framboos
- Aardbei
- Lemon/Lime
- Cassis/Appel
- Aardbei/Munt
- Sinas/Kokus
- Aardbei/Vanille

Een ruim assortiment siropen voor ieder wat wils. Zelf heb ik Aardbei/Vanille geprobeerd en de smaak was subtiel en fris. Een tip doe je niet teveel siroop in je glas maar houdt 1 deel siroop aan en 7/9 delen water. Zo komt de limonade beter tot zijn recht. 

Het kant-en-klaar vruchtenlimonade assortiment van Cool Bear

- Aardbei/Munt
- Sinas/Kokus
- Cassis/Appel

De kant-en-klaar vruchtenlimonade zit in een flesje van 25 cl en ideaal voor onderweg. Deze flesjes zijn geschikt om direct op te worden gedronken aangezien er geen conserveringsmiddelen in zitten.


Waar te koop!

Helaas is het assortiment van Cool Bear nog niet in het gehele land te verkrijgen. Toch zijn er een aantal plekken waar je terecht kunt en wie weet over een paar maanden voegen er nog een aantal supermarkten zich toe.

- Alle filialen van supermarkt Emté
- Albert Heijn Ouddorp
- Albert Heijn Vleuterweide in Vleuten
- Albert Heijn Mereveldplein in de Meern
- Spar de Lange in Leiden
- Spar de Winter in Amsterdam
- Plus de Greef in Almere-Buiten
- Plus Postma in Lelystad
- Plus Pansier in Renkum
- G&W Gezondheidswinkel

Voor meer winkels en online websites waar Cool Bear te koop is klik dan even hier

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.