maandag 15 september 2014

Essence Lash Princess Volume Mascara


Ik ben heel kieskeurig in mijn mascara's omdat er maar een aantal mascara's zijn die ik prettig vind werken. Momenteel is de L'oreal Miss Manga mascara mijn absolute must have mascara aangezien deze mascara fijn werkt en een mooi resultaat geeft. Toch ben ik altijd weer benieuwd naar andere mascara's low budget of high end. Mijn voorkeur gaat naar low budget maar als een high end mascara prachtige ogen creëert heb ik er wel iets voor over. Bij verschillende beautybloggers zag ik de Essence lash princess volume mascara online staan en het resultaat mocht er op de foto's wezen dus besloot ik hem te kopen en te testen.

Eerste indruk!

De verpakking is heel meisjesachtig met een prinses thema. Toch straalt de mascara klasse uit door de vrouwelijke vorm en de roze kleur. Ik zou in eerste instantie dit zeker niet zien als een mascara voor meiden boven de 21 maar wie weet. 


Het is tijd om de mascara uitgebreid te proberen.

Groot pluspunt is de dop die gemaakt is van anti slip rubber zodat je de mascara stevig kunt vast houden. Ondanks vettige handen zal de mascara niet weg glijden tijdens het opbrengen. De mascara heeft een gebogen en slank borsteltje waar ik normaal gesproken totaal geen fan van bent. Geef mij maar een dik borsteltje want dat brengt bij mij beter de mascara aan. Toch ben ik verkocht want dit borsteltje geeft een prachtig resultaat doordat hij gebogen is. Je komt makkelijk in je ooghoeken maar zorg wel dat je het subtiel op je wimpers aanbrengt. Teveel mascara zorgt ervoor dat je klonten krijgt op je wimpers en dat vind geen één vrouw mooi. Ik ben erg tevreden en vind dat mijn wimpers goed uitkomen met deze mascara van Essence. Natuurlijk heb ik een voordeel dat ik lange wimpers heb maar ik denk dat deze mascara voor kleine wimpers ook goed werkt.

***


Zonder Essence lash princess volume mascara


Met Essence lash princess volume mascara

***
Ik ben blij verrast over deze mascara van Essence en eigenlijk had ik het al een klein beetje kunnen verwachten want het was nog best een zoektocht om hem te krijgen. Veel kruidvat filialen hadden hem niet meer liggen en dat begrijp ik volkomen. De Essence lash princess volume mascara zal nu zeker een favoriet zijn voor dagelijks gebruik.

Adviesprijs: €3.39 - te koop bij Kruidvat en Trekpleister

x Liefs Chantal
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.