dinsdag 9 september 2014

Essence - Thermo Nail Polish!Nagellak kan je niet genoeg hebben maar toch twijfel ik soms over producten die op de markt komen. Dit heb ik dus ook heel sterk bij thermo nail polish want werkt dit nou wel of niet? Ik heb al van andere merken wel eens nagellak gebruikt die doormiddel van warmte of kou zou veranderen in kleur maar helaas dit viel tegen. De vier prachtige kleuren van Essence spraken me daarin tegen wel weer aan maar toch besloot ik geen van de vier te kopen. Toch heb ik een uitgebreide review voor jullie omdat mijn zus wel twee lakjes heeft gekocht.

De thermo nail polish collectie van Essence bestaat uit 4 kleuren:

- 01 Warm your heart
- 02 Play it cool
- 03 It's hot stuff
- 04 The heat is on

Mijn zus heeft 03 It's hot stuff en 04 The heat is on voor mij geswatched en uitgebreid gereviewd. Op woensdag heeft zij haar nagels gelakt met: It's hot stuff een mooie nude kleur die 4 tot 5 dagen prachtig blijft zitten op je nagels. Dit zelfs zonder topcoat. Nadat mijn zus haar handen onder koud water deed zag je duidelijk de bovenkant verkleuren maar voor de rest weinig verandering. Geef mij toch maar de mooie nude kleur die door warmte zijn kleur behoud. Tenslotte komen we bij de mooie glanzende rode kleur: The heat is on! Hier vind ik het thermo effect al veel beter tot een geheel worden. Een lichte donkere verkleuring aan de bovenkant die je nagels net even iets meer geven. Ook deze kleur bleef 4 tot 5 dagen goed zitten op haar nagels zonder topcoat. 

Mijn mening is verdeeld want bij The heat is on vind ik het thermo effect heel subtiel en mooi maar It's hot stuff valt weer heel erg tegen. Je houdt van thermo nagellak of juist niet. Ik vind het grappig maar ben er echt niet weg van geef mij maar een simpel kleurtje op mijn nagels met eventueel een mooie nailart. 

De Essence - Thermo Nail Polish is vanaf 9 september 2014 te koop bij de drogisterij bij jou in de buurt! 

Adviesprijs: €1.99

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.