donderdag 4 september 2014

Hoe kan ik mijn nagels sneller laten groeien?


Mooie lange natuurlijke nagels welke vrouw wil dat nou niet? Geen bezoekjes meer bij de nagelstyliste maar lange nagels van ons zelf. Helaas is dit niet voor iedereen weg gelegd maar kunnen we tegenwoordig wel veel meer doen om een poging tot lange nagels te krijgen. Geduld en discipline staan voorop.

Wat staat lange nagels in de weg?

- Nagelbijten
- Broze nagels

Dit zijn wel twee van de grootste boosdoeners. Natuurlijk als je veel werkt met je handen zullen lange nagels ook niet lang leven hebben. Vaak kies je dan ook voor kortere nagels omdat dit prettiger werkt. 

Tips om je nagels te laten groeien!

1. Verzorg je nagelriemen met een nagelriemolie 
2. Duw je nagelriemen terug
3. Verzorg je handen regelmatig met handcrème
4. Probeer je nagels regelmatig te vijlen en niet te knippen
5. Gebruik een nagelverharder als basecoat
6. Gebruik een nagellakremover zonder aceton 


Zorg er voor dat alles van het begin tot eind goed verzorgd is. Als je namelijk geen verzorgde handen hebben zal de groei van je nagels ook niet gestimuleerd worden. Het vergt allemaal veel tijd en geduld maar binnen een aantal weken zou je al een goed resultaat moeten zien. Herôme heeft hele goede nagelverharder producten die zeker de moeite waard zijn om te gebruiken in dit proces. Zelf merk ik altijd als ik vakantie heb dat mijn nagels ook een stuk sneller groeien dan dat ik aan het werk ben. Helaas breken ze een aantal dagen dat ik weer aan de slag ben ook weer heel makkelijk af. Heb jij nog tips laat ze vooral weten.

x Liefs Chantal


Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.