dinsdag 2 september 2014

Hoe kom ik aan verkleurde nagels en hoe ik kom er vanaf

Mooie roze nagels met een wit perfect randje dat willen we toch allemaal. Helaas door heel veel factoren om ons heen zal dit niet bij veel mensen het geval zijn. Al doen we ons best met de verzorging, toch hebben we last van verkleurde nagels hoe kan dit nou?

1. Gebruik altijd een Basecoat! Dat is een tip die ik iedereen mee geef. Jarenlang heb ik zelf eigenlijk nooit een basecoat gebruikt en vroeg ik me af hoe kan ik nou last hebben van een verkleuring? Dit komt puur omdat je geen goede basis onder je gekleurde nagellak hebt zitten. 

2. Een nagelremover zonder aceton is altijd beter dan één met aceton. Als je veels te vaak een aceton nagellakremover gebruikt gaan je nagels uitdrogen en dit zorgt ook weer voor verkleuring. 

3. Stop met roken! Ook dit kan een veroorzaker zijn van verkleurde nagels. Het is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan maar probeer dan te minderen. 

Hoe halen we de verkleuring weg?

- Probeer de bovenste laag er zachtjes af te vijlen met een buffervijl. Hieronder zit vaak weer een mooie roze nagel. Gebruik absoluut niet een gewone vijl hierdoor beschadig je je natuurlijke nagel.
- Citroensap in bakje met lauw water zou ook moeten helpen.
- Een gebitsreinigingstablet in warm water en dan 5 minuten je nagels erin.


Producten die je kunt kopen:

- Nail whitening power van bijvoorbeeld Herôme.
- Nail whitener van KOH of Herôme
- Nail brightener van TRIND

Probeer er gewoon aan te denken dat je altijd een basecoat gebruikt en natuurlijk er zijn hele heftige nagellakken die daar zelfs door heen gaan maar wees ook dan snel bij de verkleuring. Gebruik een Nail whitener of probeer het laagje weg te vijlen en daar is jouw mooie roze nagel weer. Heb jij nog tips laat het dan vooral weten onder het artikel.

x Liefs Chantal
Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.