woensdag 3 september 2014

Kruidvat Nail & Glue Remover!

Minimaal 1x per week loop ik de Kruidvat binnen om even bij de nagelproducten te kijken. Is er al een nieuwe collectie binnen van Catrice of een leuke aanbieding van Rimmel. Ook koop ik mijn wattenschijfjes bij Kruidvat en daar viel me opeens een nieuw product op namelijk: Kruidvat Nail & Glue remover. Zou dit betekenen dat we onze kunstnagels en gelnagels makkelijker van onze nagels af kunnen halen? 
Mijn eerste reactie was dat dit niet een heel verstandig product is om op de markt te zetten. Kunstnagels horen namelijk gewoon door een nagelstyliste verwijderd te worden op de juiste manier. Daarom zou ik de Kruidvat Nail & Glue remover echt pas gebruiken zodra je nagels een flinke uitgroei hebben waardoor je ze los wilt weken. Trek ze er daarna alsnog niet hard van je nagels af maar ga langzaam heen en weer met de kunstnagel tot ze loslaten. Toch werd mijn interesse ook gewekt voor andere producten zoals bijvoorbeeld glitter nagellak. Als dit bij kunstnagels werkt zou dit misschien ook goed samen gaan met glitter nagellak. Zelf vind ik het namelijk echt een heel gedoe om glitter nagellak te verwijderen doormiddel van de zilverfoliemethode of een peel off basecoat. 

Zou de Kruidvat Nail & Glue remover dan echt het wondermiddel zijn voor onze kunstnagels, gelnagels en misschien ook wel glitter nagellak? Dit staat er op de flacon beschreven:

Kruidvat Salon Nails Nail &- Glue Remover is een geconcentreerde aceton formule voor het effectief verwijderen van alle soorten kunstnagels en gelnagelak.

Gebruiksaanwijzing: Schenk Kruidvat Nail Salon Nail & Glue remover in een glazen of metalen kommetje. Dompel de vingertoppen onder en week de nagels gedurende maximaal 5 minuten voor kunstnagels en 15-20 minuten voor acryl- en gelnagels. Verwijder voorzichtig de kunst-, acryl- of gelnagel van de natuurlijke nagel. Forceer het verwijderen van de nagel niet. Indien de kunstnagel niet direct loslaat, laat de nagel dan opnieuw enkele minuten weken in het kommetje. Zorgvuldig handen wassen na gebruik. Dop na gebruik goed vastdraaien om verdamping van de vloeistof te voorkomen. 


Natuurlijk is bij iedereen bekend dat aceton er voor zorgt dat de nagels uitdrogen maar dat zou dus betekenen dat we nooit meer kunnen genieten van mooie nagels. Zo nu en dan moet het kunnen als je je nagels daarna maar goed verzorgd en rust geeft. 

Tot mijn verbazing ging de glitter nagellak heel makkelijk van mijn nagels af. Een wattenschijfje met een beetje Kruidvat Nail & Glue remover, daarop je nagel heen en weer bewegen en weg is de glitter nagellak. Oké, je moet het misschien 3 x herhalen maar we hoeven niet flink te boenen. Ik heb een aantal glitter nagellakken uitgeprobeerd en in alle gevallen gingen ze er gemakkelijk vanaf. Was daarna wel goed je handen want er blijft een apart laagje achter maar daarna heb je wel weer mooie natuurlijke nagels.

Te koop bij Kruidvat voor maar € 1,99 voor een fles 250ml

x Liefs Chantal
Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.