vrijdag 5 september 2014

Lay's Raad de smaak 2014!


Maandagochtend liep ik in de Deen en in mijn ooghoek zag ik een reclame bord staan van Lays raad de smaak. In het schap stonden maar liefst 3 verschillende zakken: Roze, Groen en Geel wat gelijk mijn nieuwsgierigheid wekte. Ze waren leuk geprijsd €0,70 per zak dus besloot ik ze mee naar huis te nemen om te kijken wat nou de smaak is. 

Hoe werkt het?

1. Koop één van de drie verpakkingen. 
2. Proef en geniet er van.
3. Raad de smaak en ga naar raaddesmaak.lays.nl 
4. Vul in welke smaak het is.
5. Maak een selfie hoe jij hem vind of schrijf een motivatie
6. Vul je gegevens in en verstuur je antwoord.
7. Wie weet heb jij de winnende smaak gevonden en win je €10.000Lay's Groen

Eerste indruk: We zien op de verpakking verschillende producten: Tomaat, knoflook, erwten, bieslook, spruiten, aardappel, snert en een slavink. Toch geeft Lay's als tip om niet af te gaan op de producten die op de verpakkingen staan dus dat word toch echt eerst proeven. Zelf verwacht ik een chips smaak met een Italiaanse tintje.


Lay's Geel

Eerste indruk: We zien op de verpakking verschillende producten: Bitterballen, broodje gezond, augurk, kaas, olijven en Amsterdamse uitjes. Bij deze variant verwacht ik chips met een Hollandse smaak.Lay's Roze

Eerste indruk: Dan de chips waar ik het meest geïnteresseerd naar ben aangezien er de volgende producten op staan: Bokkepootje, beschuit met roze muisjes, chocolade, drop, speculaas, slagroom en snoep. Zou dit dan echt een chips smaak worden met een zoetig smaakje wat meer richting Sinterklaas gaat?

Het is een spannende Lays raad de smaak dit jaar want je word heel erg in de war gebracht door de producten op de verpakking. Natuurlijk heb ik ze allemaal getest maar mijn antwoorden zal ik helaas niet online plaatsen want je moet dit toch zelf proberen. Wat een straf zeg chips proberen en wie weet er ook nog eens €10.000 mee te kunnen winnen. Ik zou zeggen ren naar de supermarkt bij jou in de buurt en RAAD DE SMAAK! 

x Liefs ChantalFollow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.