woensdag 3 september 2014

Limited Edition: Magnum Dolce & Gabbana!


Alweer ruim een maand kun je de limited edition: Magnum Dolce & Gabbana kopen. Toch wil ik er op mijn blog nog even aandacht aan besteden voor de lezers die hier nog niets van weten. Om de 25e verjaardag van Magnum te vieren ontwierp het Italiaanse designermerk Dolce & Gabbana een speciale verjaardagseditie in een mooi jasje. De luxe verpakking is versierd met Italiaanse oranjebloesems, cactusplanten met koraalrode vruchten en een klassieke paard en kar.

De ingrediƫnten van Magnum Dolce & Gabbana zijn:

- Rommige vanille ijs bedekt met een laag witte chocolade
- Daarbinnen pure chocolade en gemalen pistachenotenEen redelijk neutrale smaak voor een limited edition maar ik denk dat het ook meer gaat om de luxe verpakking. Toch lijkt mij de combinatie van witte en pure chocolade met pistachenoten een perfecte combinatie. Magnum mag van mij vaker met zulke mooie limited Magnum editions komen. Je zou het ijsje namelijk alleen al kopen vanwege de luxe verpakking met de Siciliaanse aspecten. Helaas vinden we dit niet helemaal terug in de smaak van het ijsje maar daar is vast bewust voor gekozen omdat je dan weer naar een smaak gaat die niet bij iedereen geliefd is.

Vanaf eind Juni is de Magnum Dolce & Gabbana te koop bij de Nederlandse bioscopen en heb hem zelfs gezien bij een aantal bakkerijen.Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.