dinsdag 16 september 2014

New shoes - Neppe timberlands en stoere gympen!


Ik heb misschien een hele kleine verzameling schoenen van circa 40 stuks maar schoenen kun je niet genoeg hebben. Ik heb echt een hele brede collectie met laarzen, pumps, high heels, gympen, slippers en ballerina's. Zodra ik een schoen zie staan waar ik gelijk bij denk dit past bij mij koop ik ze vaak direct. Natuurlijk heb ik hierdoor ook wel eens een miskoop gehad en dan blijven de schoenen maar jaren staan. Dit keer was ik met een doel naar de stad gegaan want had één paar werkschoenen nodig en een paar leuke stoere gympen. 

Zelf wil ik al een tijdje Timberlands omdat dit stevige schoenen zijn en perfect leken voor mijn werk. Maar néé ik vind de prijs toch iets te duur voor schoenen die ik niet eens echt heel mooi vind. Geluk bij een ongeluk kwam ik een neppe variant tegen en na veel getwijfel heb ik deze meegenomen. 

Waar - Schoenenreus
Prijs - € 34,99 naar € 24,99

Je had 3 kleuren waar je uit kon kiezen: zwart, beige of geel/bruin. De laatste heb ik meegenomen omdat deze een look a like zijn van Timberland. Inmiddels heb ik er ook al twee volle dagen op gewerkt en ze lopen heel erg fijn en dat vind ik ook het belangrijkste. 


Ik ben totaal niet kieskeurig in mijn gympen maar ik vind ze wel al gauw te kinderachtig. Veel kleuren en erg druk dat heb ik wel eens geprobeerd maar daar was ik dan snel op uitgekeken. Bij de Bristol liep ik naar de stellingen van mijn maat en in een oogopslag zag ik deze gympen staan. Eerst maar eens passen en ze zaten als gegoten en zonder twijfel pakte ik de doos en rekende ik ze af.

Waar - Bristol
Prijs - € 37,99 - € 25,99

Bristol is de laatste jaren wel iets prijziger geworden met hun schoenen collectie maar hebben nog steeds betaalbare schoenen. Ook zij verkopen vaak look a likes van merkschoenen voor een leuk prijsje. 


Ik verslijt mijn werkschoenen en gympen ook altijd heel snel omdat ik er dagelijks gebruik van maak en ze gewoon echt afdraag. Daarom kies ik voor goedkopere schoenen omdat ik dan voor het zelfde geld van een merkschoen een aantal paar schoenen kan kopen per jaar en dat doe ik liever. Wandel dus ook eens een bristol, schoenenreus, scapino of van haren binnen en kijk eens rond. Het scheelt in je portemonnee en ze hebben er genoeg leuke schoenen staan.

x Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.