zondag 28 september 2014

Nieuw - Heineken Thuistap The Sub!


We kennen hem waarschijnlijk allemaal nog wel de Beertender. Toen deze op de markt kwam was dit echt een product die iedereen wel in huis wou hebben. Zo kochten wij hem ook voor mijn vader als verjaardagscadeau. Er is namelijk niets lekkerder dan een zelf getapt biertje waarbij je ook nog uit diverse biermerken kon kiezen. Bij ons in de familie is de voorkeur Heineken maar ook een Amstelvaatje kon er in. Ook werd de PerfectDraft op de markt gezet waar onder andere een Hertog Jan vaatje in kon. Toch bleef de Beertender boven de PerfectDraft staan waardoor het nu heel erg moeilijk is om hier nog vaatjes voor te kunnen kopen. De Heineken en Amstel vaatjes zijn wel nog verkrijgbaar maar word ook steeds lastiger. Beide apparaten voldeden toch niet aan de eisen van de consumenten dus daalde de verkoop flink.

Donderdag 25 september 2014 is bij een exclusieve bijeenkomst in Amsterdam The Sub tentoongesteld. Dit is een nieuwe thuistap van Heineken die geinspireerd is op het succes van Nespresso. Net als bij Nespresso wil Heineken het thuisverbruik met een luxe sausje overgieten. De bierpatronen met 2 liter inhoud voor The Sub zullen exclusief bij Heineken kunnen worden besteld. Deze bierpatronen passen ook gemakkelijk in je koelkast. 


De bierpatronen oftwel "The Torp" kun je in verschillende biervarianten krijgen. Met The Sub maak je ook een tequilabier, abdijbier of ander internationaal of lokaal bier. Maar ook: Affligem, Desperados, Pelforth, Birra Moretti Baffo d'Oro, Wieckse Witte en Tiger beer zijn meteen bij de lancering van The Sub beschikbaar. Voor het einde van dit jaar komen ook Brand Up en Brand Weizen in The Torp. Er is dus genoeg keuze voor iedereen en dit is alweer een hele vernieuwing vergeleken met de Beertender.

The Sub brengt kwaliteit, technologie en state-of-the art design samen in een stijvolle thuistap. Heineken's nieuwe innovatie is het resultaat van een nauwe samenwerking met Krups en toonaangevende designer Marc Newson. Newson haalde zijn inspiratie voor het ontwerp van The Sub uit de ronde en cilindrische vormen in de wereld van het bier. Hij ontwierp ook de accessoires die bij The Sub te koop zijn.


Zou het nou echt gaan lopen? Ik ben heel erg benieuwd want de één vind de Beertender super maar ook veel consumenten die het niks vinden. Toch is The Sub een stuk compacter en het bier word op 2 graden Celcius getapt een perfect biertje. Leuk cadeau voor de kerst of de verjaardag van je vader, opa of vriend.

Consumentenadviesprijs The Sub: € 249,-
Adviesprijs The Torps: vanaf € 5.79

The Sub en The Torps zijn verkrijgbaar op www.the-sub.com en is een maand lang exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf. Vanaf eind oktober is de nieuwe thuistap ook verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van Media Markt en BCC. The Torps zijn verkrijgbaar bij de geselecteerde winkels van Gall & Gall en via www.ah.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.