maandag 8 september 2014

Spam je blog #1


Het is vandaag tijd voor SPAM JE BLOG #1 - Zelf vind ik het altijd heel erg om andere bloggers te leren kennen en dat kan heel gemakkelijk met een spam je blog. Voorlopig zal ik elke 2e maandag van de maand een: SPAM JE BLOG online plaatsen om jullie kennis te maken met andere bloggers. Heb jij nou een leuke blog die echt even bekeken moet worden laat hem dan achter in een comment hieronder. Om het leuk te houden post niet een aantal keer per dag de link naar jouw blog 1x is namelijk echt genoeg. Volg jij zelf ook blogs die je even in de spotlight wilt zetten mag dit natuurlijk ook. Have fun met spammen! x Liefs Chantal
Follow my blog with Bloglovin

5 opmerkingen:

 1. Hoi, Leuke blog heb zelf nog geen blog maar zit er wel over na te denken. Groetjes Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat we mogen spammen! Mijn blog is www.jornineslife.blogspot.nl ik blog hier een paar keer in de week over beauty, fashion, lifestyle en alles wat in me opkomt. Hope you like it! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik blog, anoniem, op www.diysforyouandme.weebly.com. Een blog waar je minimaal 2 keer in de week, maar meestal nog wel vaker, je portie creativiteit, inspiratie, persoonlijke artikelen en nog veel meer krijgt!

  Om mijn blog te verbeteren kan je nu ook helpen door er een enquĂȘte in te vullen!

  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een blog schrijven is echt voor mij een uitlaatklep en bij twijfel denk dan vooral goed na over je onderwerp!

  x Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey! Ik ben Evy en ik schrijf op http://www.mbfl.blogspot.com.
  De laatste tijd groeit mijn blog nogal en dat vind ik echt super. Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Mijn lifestyle is vooral dansen. Dit jaar ga ik met mijn crew weer meedoen aan wedstrijden. Vorig jaar zijn we Nederlands Kampioen geworden, dus ik ben benieuwd naar dit jaar! Af en toe plaats ik video's. Die staan ook op youtube. Ik ben een echte shopaholic dus shoplogs zijn niet te missen op mijn blog! Verder plaats ik nog OOTD's, DIY's, reviews van hele leuke producten van bijvoorbeeld Bourjois, mijn eigen beautytips, tutorials en nog veel meer!

  Ik zou het tof vinden als je even een kijkje wil nemen :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.