dinsdag 30 september 2014

Tony's Chocolonely Limited Edition 2014!

Tony's Chocolonely wil dat de chocoladewereld 100% slaafvrij word vandaar dat zij hun cacao rechtstreeks bij de boeren in Ghana en de Ivoorkust kopen. Verder kopen zij hun ingrediĆ«nten waar mogelijk Fairtrade-gecertificeerd in. Ook kopen ze hun biologische melk bij de boeren in Nederland waarvan zij chocolademelk maken. Tony's Chocolonely is eerlijke chocolade en nog lekker ook! Jaarlijks komt Tony's Chocolonely met een limited edition van maar liefst 3 heerlijke chocoladerepen. 


1. Tony's Chocolonely melkchocolade en drop

Tony's Chocolonely doet graag aan veldonderzoek en hierbij laten zij zich niet weerhouden door grenzen. In Scandinaviƫ vonden zij een wel heel bijzondere reep, chocolade met drop. Nederlanders zijn drop liefhebbers en dat in combinatie met chocolade zou perfect moeten zijn. Omdat zout goed combineert met zoete melkchocolade besloten ze een drop salmiak toe te voegen. Een les die zij hebben geleerd van oranje reep met karamel zeezout die goed in de smaak valt.


2. Tony's Chocolonely melkchocolade walnoot en banaan

Met dank aan een stagiair die afgelopen jaar vroeg om een reep met banaan kwam Tony's Chocolonely op deze gouden combinatie met walnoot. Het vinden van Fairtrade bananen bleek nogal een klusje te zijn, maar niet onmogelijk. Via een vriendelijke leverancier uit Friesland kwamen ze terecht bij de Fairtrade bananen uit Colombia. Deze Fairtrade bananen samen met knapperige Franse walnoten vormen zij een onvergetelijke combinatie waarvan je blijft eten.

3. Tony's Chocolonely pure chocolade sinaasappel en rozemarijn

Op het hoofdkantoor van Tony's Chocolonely staat de smaakmaker Eva dagelijks te experimenteren met uiteenlopende smaakcombinaties. Zo kwam zij op die ene dag op de smaakcombinatie sinaasappel en rozemarijn. Zoet en kruidig in heerlijke pure chocolade met 51% cacao. Dit is een chcoolade reep waar je van houdt of totaal niet.


Verkooppunten Tony's Chocolonely

- Website van Tony's Chocolonely
- Wereldwinkels
- Kadoshops
- Marqt
- Waar!

Liefs Chantal

1 opmerking:

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.