donderdag 4 september 2014

Top 5 meest bekeken artikels op Miszbloggie!


Alweer 1 1/2 jaar ben ik bezig met bloggen en het ene artikel word vaak bezocht en de ander daarin tegen weer heel weinig. Toch wil ik mijn top 5 meest bekeken artikels met jullie delen. Wie weet zie jij nog een artikel er tussen staan die jij nog niet gelezen hebt.

1. Coca Cola flesje/blikje met je eigen naam

Dit mijn meest bezochte artikel en dat begrijp ik ook wel want toen Coca Cola met deze actie kwam ging iedereen massaal op zoek naar zijn naam. Zelf was ik ook op zoek naar Chantal en uiteindelijk heb ik één flesje gevonden en één flesje gekregen van mijn zus. Dit jaar heeft Coca Cola ook meer namen op de flesjes gezet en zijn er veel meer kansen om een blikje/flesje te krijgen met jouw naam.

2. Review: Maggi roerbaknoedels kip kerrie

Zo nu en dan is het fijn om een snelle en lekkere maaltijd te maken. Maggi is daar heel mooi op ingesprongen en dat was ook duidelijk te zien aan de reacties die ik ontving via de mail. Waar is het product te koop? Welke smaken? Etc.

3. Review: Magnum 5 kisses

Magnum liefhebbers genoeg in Nederland en daarom vielen deze 5 mini's ook erg in de smaak. Mijn favoriet is en blijft de Magnum Merengue rood fruit. Een magnum met een witte chocolade laag, gevuld met stukjes merengue en rood fruit. Jammie!


4. Pot Nutella met eigen naam

De acties waar je een product met je eigen naam kunt krijgen is helemaal hot. Eerst kwam Coca Cola, daarna Nutella en laatst kwam een bekend whiskey merk ook al met een naamsticker als label. Je product personaliseren is helemaal hot! 

5. Send - A - Smint

Een smintje is heerlijk verfrissend op de momenten dat je het echt nodig hebt. Bij deze actie kon je een blikje laten opsturen met een gepersonaliseerd bericht. Klein adertje onder het gras was dat er maar 2000 blikjes per dag beschikbaar werden gesteld.

Drie van mijn top 5 artikels zijn dus acties die liepen via facebook, internet of gewoon een pop-up store zoals Coca Cola deed. Als ik terug kijk hoe ik de artikels heb opgebouwd toen der tijd, zie je dat ik alweer veel heb aangepast aan mijn manier van schrijven. Toch kijk ik regelmatig terug naar artikels om daar weer van te leren en mezelf te verbeteren. 

x Liefs Chantal

Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Leuk, zo'n overzichtje, ga de blogs even bekijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja het is zelf ook leuk om terug te kijken naar je oudere artikels! =D

    x Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.