dinsdag 28 oktober 2014

Beauty - Limited Edition Catrice Viennart


Catrice komt in november weer met een prachtige nieuwe kerstcollectie waarbij het merk terug in de tijd is gegaan. Deze collectie is geïnspireerd op Art Noveau of Jugenstil die aan het begin van de vorige eeuw enorm vernieuwend was. Catrice laat de elegante kleuren, bloemdecoraties en kanten dessins terug komen in hun Viennart collectie. Zoals jullie weten ben ik géén meisje die vaak make-up draagt maar door de nagellakken is deze collectie toch weer heel interessant voor mij. 


Ultimate Nail Liquer - € 2.79
Prachtig! Alleen het mooie bloemenmotief op de flesjes maakt het net al even een luxer product voor de feestdagen. Ook zit er in elk flesje een kleine glitter waarbij er in de rode kleur zelfs een duidelijk goude glans doorheen zit. 


Mirror - € 3.49Altijd handig om een spiegeltje in je tas te hebben maar echt heel speciaal vind ik hem niet. Natuurlijk is het bloemmotief hier ook weer duidelijk te zien maar voor de rest is het gewoon een simpele rond spiegeltje. 


Powder Blush - € 3.99Abrikoos en een mooie nude kleur dat zijn de kleuren van deze prachtige powder blush.


Baked Eyeshadow - € 3.99
Drie warme kleuren voor tijdens de koude dagen of een heerlijke kerstdiner. 


Shimmer Lip Colour - € 3.99Mooie lippen daar houd elke vrouw van. De een houd van felle rode lippen en de ander gaat voor een zachte nude kleur. 


Scented Powder - € 4.99Een transparante, naar bloemen geurende poeder die mooie highlights op de huid aanbrengt. 

Ik vind het niet echt een kerstcollectie maar er zitten wel mooie producten bij die je onder de kerstboom kunt leggen. Wie weet komt Catrice nog wel met een andere collectie één deze maanden speciaal voor de feestdagen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.