dinsdag 7 oktober 2014

Body Butters Kruidvat


De zomer begint nu toch echt wel aan zijn einde te komende en dat betekend dat wij onze huid weer goed moeten gaan verzorgen. Ik merk het altijd heel erg aan mijn huis als de temperatuur flink naar beneden gaat want dan is mijn huid kurkdroog. Een body butter is dan voor mij het perfecte middel om mijn huid weer heerlijk te laten stralen. Een favoriet van mij zijn de body butters van de bodyshop maar aangezien deze toch wat prijziger zijn ben ik een aantal maanden terug gaan kijken naar een alternatief. Na veel body butters te hebben getest is momenteel de Kruidvat pink grapefruit & lemon mijn favoriet. Inmiddels zijn alweer sinds half augustus vier nieuwe heerlijke geuren in het assortiment erbij gekomen en graag deel ik deze met jullie.

Dit is wat Kruidvat zelf over de body butters zegt:

‘De zomer voorbij? Dat betekent smeren & hydrateren. Niet alleen in de zomer, maar ook erna. De intensief verzorgende body crèmes van Kruidvat laten je droge of vochtarme huid in no-time weer zacht en soepel aanvoelen. Verras je reukzintuigen door de vier nieuwe geursensaties: honey & cacaobutter, blueberry & lychee, coconut & sheabutter en olive & macademia. De rijke en romige butter wordt makkelijk door de huid opgenomen en voelt niet vet aan.’

HONEY CACAOBUTTER


COCONUT SHEABUTTER


OLIVE MACADAMIA


BLUEBERRY LYCHEE


Zelf heb ik inmiddels de honey cacaobutter gekocht en wat een heerlijk product. Een zachte en subtiele geur die zorgt dat je lichaam weer straalt. Geen dikke laag olie op je huid want in een mum van tijd is de body butter goed in je huid getrokken. Verder is de body butter zoals hij hoort te zijn als je erin drukt dat het lijkt of hij terug veert. De verpakking straalt ook vrolijkheid uit wat je zeker nodig hebt op koude dagen. 

Te koop bij alle Kruidvat filialen bij jou in de buurt voor € 2.49 ( 200ml )

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.