maandag 13 oktober 2014

De 7 musthave nagellakken in jouw stash


Mooie nagels vinden de meeste vrouwen toch wel belangrijke maar welke kleuren of soorten moeten we nou echt in huis hebben? Vandaag heb ik  daarom 7 musthave nagellakken voor jullie opgezocht die naar mijn mening in elke stash hoord te zitten. Voor de makkelijkheid heb ik de kleuren van O.P.I gekozen omdat deze bij een aantal winkel te verkrijgen zijn bij van DA of Douglas.

1. Klassiek Rood


Mooi rood is niet lelijk! Een klassiek rode kleur op je nagels straalt luxe uit en is geschikt voor vele gelegenheden. Dit is een kleur die je hoord te hebben in je nagellak stash want er komt een dag dat je hem nodig hebt en dan wil je zeker niet mis grijpen.

2. Wijnrode Nagellak


Maar wijnrood komt toch heel erg in de buurt van klassiek rood? Ja en Nee, Wijnrood is net een tikkeltje donkerder van kleur en is prima te dragen tijdens de koudere dagen. Wijnrode nagellak is een warme kleur die op elk moment warmte afgeeft van je nagels. 

3. Roze Nagellak


Roze nagellak die neigt naar de kleuren van een suikerspin is de klassieke kleur onder alle roze tinten. Roze nagellak is jeugdig maar ook fris en toch geschikt voor alle leeftijden. Verder staat een roze kleur ook bij bijna al je outfits of gelegenheden.

4. Bijna onzichtbare nagellak


Dit is de nagellak die ik zelf graag draag maar waarom? Vaak op je werk kun je geen opvallende kleuren dragen en dan is onzichtbare nagellak perfect. Je nagels zien eruit of je net een manicure heb gehad zonder teveel kosten. Ook kun je deze nagellak even snel aanbrengen zonder dat het teveel opvalt als je even een misser hebt.

5. Metallic Nagellak


Metallic nagellak daar hou je van of juist totaal niet. Zelf vind ik het prima voor feestdagen of een feestje maar niet voor dagelijks gebruikt. Het geeft namelijk net even een feestelijk geheel op je nagels door de metallic glans. Vooral de kleuren goud, zilver en brons zijn prachtig in metallic. 

6. Zwarte Nagellak


Absoluut een must-have en misschien wel heel gewaagd om alleen maar zwart te dragen maar het kan juist heel mooi staan. Vind je zwart toch net even te heftig gebruik hem dan samen met een ander kleurtje en maak een mooie nail-art zoals een zebra of tijger print.

7. Glitter Nagellak


Hier kunnen we niet meer omheen glitters op je nagels. Néé niet alleen voor feestdagen of je 21e verjaardag néé voor elke gelegenheid. Een subtiel randje of gewoon al je nagels vol met glitters maak het zo gek als je zelf wilt. 

Met deze 7 nagellakken moet je het hele jaar door kunnen van de voorjaar tot aan de winter. Mooie rode nagels tijdens de feestdagen of frisse zomerse roze nagels. Er zijn natuurlijk altijd nog een aantal kleuren die favoriet zijn in jouw stash maar dat verschilt per persoon. Heb jij alle 7 in jouw stash zitten of mis je er toch nog een paar?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.