vrijdag 17 oktober 2014

Eerste pepernotenwinkel geopend in Amsterdam!


De winkels liggen alweer vol met al het snoepgoed van Sinterklaas en daar horen natuurlijk ook pepernoten bij. Na alle commotie die er om zwarte piet heen hangt is het wel tijd voor een leuk nieuwtje en dat hebben we vandaag. Vanaf 15 oktober 2014 kunnen wij namelijk het hele jaar door heerlijke pepernoten halen in de eerste pepernotenwinkel van Nederland. Heb je dus in het voorjaar weer zin in pepernoten wandel dan even naar de pepernotenwinkel en haal die heerlijke pepernoten. 

's Werelds grootste pepernotenfabriek: Van Delft in Harderwijk heeft op woensdag 15 oktober 2014 een pepernotenwinkel geopend in Amsterdam. Je kunt hier maar liefst 35 soorten pepernoten kopen waaronder oer-pepernoten met steranijs, gember, kaneel, nootmuskaat en staartpeper. Wil je toch even genieten van een vernieuwde pepernoot kies dan een chocolade kruidnoot met de smaak: yoghurt, stroopwafel, truffel, sinaasappel en cappuccino. Buiten de pepernoten om worden er ook traditionele producten zoals speculaas en taai-taai verkocht. 

Waar opent de pepernotenwinkel zijn deuren?

Adres: Van Woustraat 101
Postcode: 1074 AG Amsterdam

Ik ga hier zeker een keertje naar binnen wandelen als ik in Amsterdam ben want hoe heerlijk die geur van pepernoten, speculaas en andere sinterklaas lekkernijen. Met het openen van de pepernotenwinkel hoopt van Delft de discussie rondom Sinterklaas en zijn pieten weer een positieve draai te geven. 


Openingstijden:

Maandag - 09:00 tot 20:00
Dinsdag - 09:00 tot 20:00
Woensdag - 09:00 tot 20:00
Donderdag - 09:00 tot 20:00
Vrijdag - 09:00 tot 20:00
Zaterdag - 09:00 tot 20:00
Zondag - 11:00 tot 17:00

Liefs Chantal

2 opmerkingen:

 1. Ik vind het een leuk initiatief, als ik weer eens in Amsterdam ben ga ik zeker even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben ook heel erg benieuwd hoe het gaat lopen en hoe hij er van binnen uit ziet! Het zal er vast en zeker wel elke dag heerlijk ruiken.

   Liefs Chantal

   Verwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.