donderdag 16 oktober 2014

Eetbare bloemen van BloomBitesWat is het toch altijd een mooi plaatje als je gerecht in een restaurant afgemaakt word met een eetbare bloem er boven op. Dit is vanaf nu niet meer alleen weg gelegd voor chefs maar ook de amateurkoks. Bij BloomBites kunnen wij hobby koks gemakkelijk onze eetbare bloemen bestellen per soort of in combinatie. BloomBites verstuurd hun eetbare bloemen goed verpakt zodat ze heel aankomen bij jou thuis.

Assortiment BloomBites

- Frivole Viola's 
- Aanbiddelijke Anjers
- Majesteitelijke mix
- Begeerlijke Begonia's 
- Overheerlijke Oost-Indische kers
- Romantische Rozen
- Betoverende Borage
- Aantrekkelijke Afrikaantjes
- Lekkere Leeuwenbekken
- Overweldigende Orchidee
- Lieve Lavendel
- Geweldige Goudsbloemen


Zoals je ziet heeft BloomBites best een groot assortiment eetbare bloemen dus voor ieder wel wat wils. Ik vind vooral de benaming net even iets extra's geven die ze bij elke bloem hebben gedaan. Het verschilt wel per bloem hoeveel er in een verpakking zit dit in verband met de grootte van de bloem. Een aantal bloemen zullen helaas sommige periodes niet beschikbaar zijn omdat dit een seizoensbloem is maar genoeg keuze uit een andere eetbare bloem. Een verpakking met een aantal eetbare bloemen van BloomBites kost ca. € 3.95.

Denk aan een eetbare bloem in een ijsblokje of in een heerlijke salade. Je kunt heel veel kanten op met eetbare bloemen en er staan ook genoeg heerlijke recepten op internet. 


Waar zijn de eetbare bloemen van BloomBites te koop?

De eetbare bloemen van BloomBites zijn te koop via hun webshop op www.bloombites.nl. Zodra BloomBites jouw betaling hebben ontvangen zal het 1 a 2 werkdagen duren voordat je bestelling geleverd wordt. BloomBites moeten altijd in de koelkast bewaard worden, dus laat ze niet te lang in je brievenbus zitten. Ook zijn er een groot aantal groentespeciaalzaken en bloemisten waar BloomBites op bestelling te leveren is, vraag er dus eens naar bij de winkels in jouw buurt.

Houdbaarheid van de eetbare bloemen van BloomBites, mits gekoeld is zeven dagen. 
Kijk voor meer informatie op www.bloombites.nl 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.