zaterdag 4 oktober 2014

Essence Come To Town kerstcollectie 2014

Essence zal dit najaar ook weer komen met een prachtige kerstcollectie en oké het duurt nog 82 dagen voordat het kerst is maar ik heb er al zin. In deze periode word namelijk mijn neefje geboren en wat is er dan niet leuker om je zus met mooie cadeau's te overladen. De Essence Come To Town collectie heeft prachtige kleuren van heel warm tot een paar koele winterse kleuren. Zelf vind ik de producten voor de nagels het leukst maar omdat dit maar een klein deel van de collectie is deel ik nog een aantal producten.

***

ESSENCE COME TO TOWN - NAIL POLISH SET


Ik begin bij het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben. Je hebt twee nagellak setjes: Naugty Or Nice? en Got My List? In elk nagellak setje zitten twee creamy kleuren en één glitter topcoat. Ik vind ze beide prachtig en zodra ze te koop zijn zal je ze zeker snel zien staan op mijn blog. 

Adviesprijs: € 3.59

ESSENCE COME TO TOWN - LAMETTA TOPPER


Een prachtige groene glitter topcoat om je nagels helemaal af te maken voor de feestdagen. De naam is net zo prachtig als de groene glitters: The most wonderfull tree!

Adviesprijs: € 1.99

ESSENCE COME TO TOWN - SHIMMERING BODY POWDER


Dit doosje is alleen al een cadeautje maar de glanzende poeder binnen in maakt het helemaal af. De glitters breng je aan met de zachte essence puff op je armen, benen of decolleté. 

Adviesprijs: € 2.39

ESSENCE COME TO TOWN - CREAM BLUSH 


Een blosje op je wangen tijdens een heerlijk diner maakt je make-up look helemaal af. Zo dacht Essence waarschijnlijk ook toen zij deze twee kleuren in hun collectie toevoegde. Ook de cream blush heeft weer leuke namen: Is That You Santa? en Wrapped in Pink.

Adviesprijs: € 2.39

ESSENCE COME TO TOWN - QUATTRO EYESHADOW


Een palletje met een cranberry kleur en de ander met het donkergroen van een kerstboom. Een vrij basic oogschaduw palletje waar je veel kanten mee op kan. Make a Wish of Naughy or Nice? dat zijn de twee namen van de mooie warme palletjes. 

Adviesprijs: € 2.89

ESSENCE COME TO TOWN - EYE PENCIL


Deze drie oogpotloden passen perfect bij de twee oogschaduw palletjes van de kerstcollectie. Donkergroen, cranberry of stralend goud alle drie zullen prachtig staan. 

Adviesprijs: € 1.99

ESSENCE COME TO TOWN - LIPSTICKMijn eerste indruk was dat de verpakking echt luxe uitstraalt. Dit zou ik zeker cadeau doen onder de kerstboom tijdens één van de kerstdagen. Lipstick kun je namelijk niet missen tijdens de feestdagen maar ze zijn ook zeker geschikt voor de koudere dagen eromheen.

Adviesprijs: € 2.39

ESSENCE COME TO TOWN - GREETING CARDS


Kerstkaarten schrijf ik elk jaar weer met plezier voor mijn ouders. Tegenwoordig zijn er veel mensen die helaas geen kerstkaarten meer sturen en alleen een digitale wens doen maar waarom? Zodra er weer een kerstkaart door de brievenbus valt ben ik één van de eerste die kijkt naar de kaart. Essence is daarom hierop heel goed in gesprongen want wat een leuke en prachtige set van 5 kerstkaarten.

Adviesprijs: € 1.99
***

Is het al kerstmis? Als ik zo'n leuke en mooie kerstcollectie zie ben ik altijd gelijk alweer in de kerststemming. Gezelligheid met familie en vrienden en vooral lekker eten. Nog maar 82 dagen en dan is het zover.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.