donderdag 16 oktober 2014

Heerlijke brownies per post

Je wilt zo nu en dan iemand wel eens verassen met een leuk cadeautje maar op een gegeven moment heb je alles ook wel zo een beetje gehad. Via Cynthia van Misslipgloss kwam ik terecht bij www.browniesperpost.nl aangezien zij daar regelmatig wel eens een bestelling plaatst. Dit concept sprak mij erg aan dus ben ik wat gaan rondneuzen op het internet en denk dat dit echt een super cadeau is als dit op je deurmat valt.  


Dit is wat Brownies per post zelf zegt over hun concept:

Vol en smeuïg zijn ze, zoals het hoort. Gemaakt met de lekkerste fairtrade chocolade, biologische roomboter en naar keus met knapperige walnoten of met extra chocolatechips. Lekker gewoon,  maar ongewoon lekker. We hebben bescheiden doosjes voor als je een klein kadootje wilt sturen en hele grote dozen voor wie al z’n collega’s wil trakteren. Wij bakken en verpakken ze, deponeren ze in de brievenbus en de post doet de rest.
Om de postbode niet in verleiding te brengen, verraadt de verpakking de inhoud niet. Bij aankomst is het verrassing op verrassing. Eerst het mysterieuze doosje in de brievenbus, dan de ontdekking van de brownies en als klapper op de vuurpijl jouw persoonlijke boodschap voor de ontvanger.
Lekkerder verjaardagspost kunnen wij ons niet voorstellen. Maar ze doen het ook fantastisch als hart onder de riem, goedmaker en bedankje. Ze zijn er al vanaf € 11,50. En: voor 12.00 uur besteld is vandaag gepost. Dus, zeg het met brownies!
Dit klinkt toch alleen al super lekker! Vers gemaakte brownies die zo op je deurmat vallen als bedankje, verjaardagscadeau of gewoon zomaar. Ik ga zeker binnenkort eens een pakketje bestellen misschien voor mezelf of toch voor iemand anders want wie vind dit nou niet leuk? Oké natuurlijk zijn er mensen die geen liefhebbers van brownies zijn maar die slaan we dan maar even over. Hieronder het assortiment van vier heerlijke smaken.
Brownies Originals

Brownies Double Chocolates

Blondies

Oranje Brownies

De originals, double chocolates en blondies zijn te bestellen van € 11.50 en de oranje brownies vanaf € 12.50. Er zijn namelijk drie maten: Een kleine doos 300 gram, normale doos 600 gram en een superdoos 1200 gram. Ook kun je nog een twee soorten doos bestellen vanaf € 16.95 , vier soorten doos vanaf € 28.95 en diverse cadeaubonnen. Een heerlijk cadeau met een gepersonaliseerde boodschap erbij voor de ontvanger.
Spaar systeem van Brownies per post.
Brownies per post heeft ook een leuk spaar systeem zodat jij na 14 punten ook een heerlijk doosje ter waarde van € 11.50 opgestuurd krijgt. Voor een kleine doos krijg je één voor, een normale doos twee punten en een superdoos drie punten. Heb je voor het eerst besteld vul dan ook nog eens het formulier in "Hoe ken jij ons" en ontvang als dank één spaarpunt. Ook als anderen na hun eerste bestelling laten weten dat ze brownies per post kennen via jou, ontvang je maar liefst twee spaarpunten. 
Ik zou zeggen doe eens een gokje en bestel deze heerlijke brownies via de www.browniesperpost.nl want ik ga het zeker binnenkort eens doen.
Liefs Chantal 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.