woensdag 1 oktober 2014

Muziek - Ken je dit liedje nog #1

Vanaf vandaag ga ik een nieuwe rubriek toevoegen aan mijn blog: Ken je dit liedje nog? Minimaal twee keer per maand zal hierover een artikel komen met liedjes van vroeger. Oké vroeger klikt wel heel oud maar liedjes die ik veel luisterde als klein meisje, puber en tiener. Wie weet komt de herinnering nog wel naar boven wat jij bij dit liedje hebt. 

1. Aqua - Barbie Girl


Als ik zelf aan Barbie denkt komt er bij mij gelijk een blondine naar boven maar dat is in deze videoclip niet het geval. Het begon bij mij allemaal tijdens mijn jaarlijkse dansoptreden waar ik druk aan het zoeken was naar glittertjes op de grond terwijl Barbie Girl afspeelde. In mijn roze jurk met petticoat straalde ik op het podium van de playbackshow bij mij op de camping. Hier was ik ook een kleine barbie girl die tweede werd. 

2. Men2b - Bigger than that


Toen Popstars: The Rival op de televisie kwam was het weer even iets anders dan Idols. Bij dit programma werd namelijk gezocht naar twee popgroepen en daar kwam Men2b en Raffish uit. Ik was zelf helemaal fan van Men2b en Ehsan in het bijzonder. Wat mij vooral is bij gebleven in de tijd van Men2b dat ik was uitgenodigd voor hun tweede videoclip waarbij heel veel gillende dames in één zaal bij elkaar stonden. Helaas is deze single geen hit geworden maar het was wel weer een ervaring rijker als jong meisje.

3. JoJo - Leave (Get Out)


Dit is zo'n nummer waar je als 12 jarig meisje helemaal van hield toen der tijd. Ik zat toen in het tweede jaar op het vmbo en de interesse in jongens kwam toen bij. Néé ik was echt geen meisje die zomaar op een jongen afliep maar bleef liever op een afstandje kijken. Toch heb ik toen dankzij een vriendin de stoute schoenen aangetrokken wat helaas anders liep dan gehoopt. Deze jongen had namelijk al een vriendin "STOM" Dit liedje heeft me toen echt geholpen want heb velen uren de tekst gezongen. Natuurlijk slaat de tekst wel op iets heel anders maar ach toen was het een fijn liedje om alles te verwerken.

Wat leuk om deze liedjes weer terug te luisteren en daar gelijk je verhaal bij te plaatsen. Laat me weten of jullie het leuk vinden want zelf heb ik er erg veel plezier in. Herken jij nog één van deze drie liedjes of zegt het je helemaal niks.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.