dinsdag 14 oktober 2014

Muziek - Ken je dit liedje nog #2

Het vorige artikel van "ken je dit liedje nog" is goed bevallen dus tijd voor deel 2. Ik heb weer even wat rond geneust op youtube en wat vond ik een hoop leuke liedjes uit de oude doos. Ken jij nog één van deze drie liedjes of zegt het je helemaal niets?br />

1. Ida Corr vs Fedde le Grand - Let me think about it


Dit was zo'n leuk nummer die op een gegeven moment echt vervelend begon te worden. Ik weet nog heel goed dat dit het nummer was waar wij als dansgroep graag op wouden dansen maar aan het einde van het jaar kwam hij onze oren uit. In ons zwart/zilver pakje die onze danslerares voor ons dansnummer had gemaakt. Dit was een outfit die ik vaak heb gedragen en volgens mij heb ik die zelfgemaakte broek nog wel in mijn kast liggen.

2. Destiny's Child - Say my name


Nog een nummer uit de oude doos en jammer genoeg is deze meidengroep niet meer compleet. Destiny's Child maakte namelijk echt prachtige en leuke nummers waar Say My Name één van was. Dit nummer heb ik op de playbackshow gedaan van mijn basisschool pfff.. ruim 10 jaar geleden is dat alweer. Op dat moment was spijkerstof helemaal hot dus ik had een spijkerbroek aan met wit rouge aan de onderkant en een spijkerjasje met aan de mouwen ook wit rouge. 

3. Billy Crawford - Trackin


Zodra dit nummer op TMF kwam begon ik spontaan te dansen en stiekem kon ik het hele dansje uit de videoclip ook. Een heerlijk zomers en gezellig nummer! Helaas hebben we daarna niet veel meer van Billy Crawford gehoord.

Dit waren weer drie liedjes die ik grijs heb gedraaid een aantal jaren terug. Alle drie de nummers zijn prima geschikt om een dansje op te doen en daar houd ik ook het meeste van. 

Liefs Chantal
<

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Hahah ja echt leuk even zo'n terugblik op de liedje van een aantal jaar geleden!

      Liefs Chantal

      Verwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.