maandag 20 oktober 2014

Muziek - Ken je dit liedje nog #3

Tijd voor deel 3 van "Ken je dit liedje nog"! Ik vind het zelf zo leuk om oude nummers op te zoeken dat er de komende weken regelmatig één artikel hierover online zal komen. Welk liedje is jou nog bij gebleven van jouw jeugd?

Spice Girls - Stop


Oké ik kan eigenlijk wel de hele playlist van Spice Girls hier online zetten want ik was een "GROTE" fan! Zo heb ik laatst ook nog even de film gekeken die om de Spice Girls heen draaiden en zelfs nu vind ik hem nog leuk. Iedereen had zijn favoriet en dat was bij mij Baby Spice ( Emma Bunton ). Ook ik had namelijk van die hoge plateau schoenen waar ik met heel veel plezier op liep totdat ik in de sloot viel. 

Westlife - Uptown Girl


Natuurlijk is dit niet het origineel maar Westlife heeft naar mijn mening er wel een hele leuke draai aangegeven. Toch is het jammer dat je niet meer zoveel hoord van Westlife maar ach die oude nummers doen het ook nog steeds goed. Ik heb hier niet echt een speciale herinnering aan want het is gewoon een vrolijk en gezellig nummer.

O-Zone - Dragostea Din Tei


Dit was het zomer nummer van alweer een aantal jaren terug. Bij ons op de camping werd deze heel vaak gedraaid omdat het vrolijk en gezellig is. Natuurlijk verstaan we helemaal niks van wat ze zeggen maar dat maakt niets uit als het maar leuk klinkt. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.